Μαυρομάτης: ” Ξεμπλόκαρε το έργο ή τον εαυτό του;”

Μαυρομάτης: ” Ξεμπλόκαρε το έργο ή τον εαυτό του;”

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος που συνδέει το γήπεδο της Επανομής με το σχολείο της φύσης, στον Τρίλοφο, ένα έργο που πέρασε από χίλια κύματα και τελικά με πολύ μεγάλη καθυστέρηση ολοκληρώθηκε.

Με προσωπική του δήλωση ο επικεφαλής της “Νέας Πορείας”, Γιάννης Μαυρομάτης, υπενθυμίζει τα γεγονότα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

“Για άλλη μία φορά ο κ. Τσαμασλής πανηγυρίζει ένα έργο που ΔΕΝ είναι της διοίκησής του και το οποίο καθυστέρησε να παραδώσει στους πολίτες επί 27 ολόκληρους μήνες.

Να του θυμίσουμε, λοιπόν, πως η διάνοιξη του δρόμου που συνδέει το γήπεδο της Επανομής με το σχολείο της φύσης, στον Τρίλοφο, είναι ένα έργο που επί δικής μας θητείας εγκρίθηκε, δημοπρατήθηκε και εξασφάλισε την χρηματοδότησή του!

Κι όμως ενώ ήταν διαδικαστικό το θέμα της εκτέλεσης και παράδοσης του δρόμου, εντούτοις καθυστέρησε επί σχεδόν 2,5 χρόνια!

Πρόκειται για χαμηλού βεληνεκούς αντανακλαστικά,για βηματισμό απίθανα αργό, που το μόνο που δεν δικαιολογεί είναι πανηγυρισμούς και θριαμβολογίες.

Συνεπώς ποιος ξεμπλόκαρε ποιον;

Προφανώς ξεμπλόκαρε ένα έργο που ο ΙΔΙΟΣ είχε μπλοκαρισμένο επί τόσο καιρό, εξαιτίας της ανεπάρκειας και της άγνοιας !

Οι συμπολίτες μας στην Επανομή, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος αγωνίστηκε γι αυτόν τον δρόμο από την πρώτη στιγμή και μοιραζόμαστε μαζί τους τη χαρά της ολοκλήρωσης μιας οδικής σύνδεσης η οποία θα τους ανακουφίσει και θα τους διευκολύνει στις μετακινήσεις τους”.

Αφήστε μια απάντηση