Μαυρομάτης: “Αδιανόητο! Εκαναν “φτερά” περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και η Διοίκηση σιωπά. Γιατί;”

Μαυρομάτης: “Αδιανόητο! Εκαναν “φτερά” περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και η Διοίκηση σιωπά. Γιατί;”

Στην αποκάλυψη πως έκαναν “φτερά” από αποθήκη του Δήμου 1000 και πλέον φωτιστικά τα οποία είχαν αντικατασταθεί από λαμπτήρες LED πριν από δύο χρόνια, προχώρησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη.

Αναλυτικά:

“Μετά το περιστατικό κλοπής δύο οχημάτων του Δήμου, μέρα μεσημέρι, από το Εργοτάξιο της Επανομής, γεγονός που είχαμε καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο, έρχεται να προστεθεί και νέα απώλεια περιουσιακών στοιχείων, δημιουργώντας πολύ σοβαρά ερωτήματα.

Αναφερόμαστε για την “εξαφάνιση” 1000 και πλέον συμβατικών φωτιστικών (τα οποία αντικαταστάθηκαν από τους σύγχρονους λαμπτήρες LED, επί δικής μας θητείας) από στον όρχο της Περαίας. Πρόκειται για κλοπή; Συνολικά, λίγο πριν παραδώσουμε τη διοίκηση, αποθηκεύσαμε 3.500 φωτιστικά σε τρεις αποθήκες: Στον όρχο της Μηχανιώνας, σε αποθήκη στην είσοδο της Επανομής και στον όρχο της Περαίας απ΄ όπου και έκαναν «φτερά». Φωτιστικά τα οποία θα μπορούσαν είτε να χρησιμοποιηθούν (εναλλακτικά, όπου υπήρχε ανάγκη), είτε να πωληθούν, φέρνοντας χρήματα στα ταμεία του Δήμου μας.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ;

Γιατί το γεγονός αυτό δεν μας γνωστοποιήθηκε και γιατί δεν υπήρξε η παραμικρή καταγγελία στην Αστυνομία;

Αν πρόκειται για ΚΛΟΠΗ τότε συνιστά απώλεια χιλιάδων ευρώ για τον Δήμο.

Είναι δυνατόν να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα εξαφάνισης περιουσιακών στοιχείων του Δήμου (δηλαδή περιουσίας των συνδημοτών μας) και να μη το μαθαίνει ΚΑΝΕΙΣ;
Ούτε το Δημοτικό, ούτε το Τοπικό Συμβούλιο;

Κύριοι, με την προσωπική μας περιουσία μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Με την περιουσία του πολίτη και μάλιστα του Δήμου όμως, δεν μας δίνετε το δικαίωμα να παίζουμε.

Η παράταξη μας, «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία», δεσμεύεται να προχωρήσει, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια…

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ”.

Αφήστε μια απάντηση