Μήνυμα νίκης του Ανδρέα Λοβέρδου από τη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα νίκης του Ανδρέα Λοβέρδου από τη Θεσσαλονίκη

Πολύ κόσμο συγκέντρωσε η προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Θεσσαλονίκη. Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, έστειλε μήνυμα νίκης με ΠΑΣΟΚ μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου:

«Να παραμερίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς, που καταδυναστεύουν όλα τα κόμματα, όπως και το δικό μας. Οι μηχανισμοί ωφελούν πρόσωπα, όχι την κοινή υπόθεση. Χρειαζόμαστε οργάνωση και από τις 6 Δεκεμβρίου θα επιδοθούμε και στο στόχο αυτό», είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Όλοι μαζί θα είμαστε. Αυτό είναι αυτονόητο. Το θέμα όμως είναι η επιλογή που θα κάνουν οι πολίτες και τα κριτήρια που δίνει κάθε υποψηφιότητα. Τα δικά μου κριτήρια είναι κριτήρια θέσεων, είμαι πολιτικός θέσεων, έχω ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξουσίας, για το οποίο δουλεύουμε δεκάδες άνθρωποι από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής και είμαστε έτοιμοι για όλα από την πρώτη εβδομάδα που θα μας δώσει ο λαός τη δυνατότητα να είμαστε επικεφαλής αυτού του πολιτικού χώρου».

Ο κ. Λοβέρδος, επεσήμανε ότι «το “εμείς” θα αλλάξει τα πράγματα, θα κάνει μια πράσινη επανάσταση στην Ελλάδα, δηλαδή μια θετική ανατροπή των δεδομένων του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Θα είμαστε μεγάλο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης η Εύα Καϊλή, ο Γιάννης Μεϊμάρογλου και ο Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Αφήστε μια απάντηση