Μέρα χαράς για την Περαία! Τσαμασλής και Τζιτζικώστας εγκαινίασαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρα χαράς για την Περαία! Τσαμασλής και Τζιτζικώστας εγκαινίασαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Με την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στο γεγονός, διότι όταν φτιάχνεται ένα καινούριο σχολείο είναι ημέρα χαράς, εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το 5ο Δημοτικό Σχολείο της Περαίας!

Ενα έργο που είχε “βαλτώσει” επί πολλά χρόνια, αλλά η διοίκηση του Γιώργου Τσαμασλή κατάφερε να το “ξεκλειδώσει” και να το φέρει εις πέρας, οπότε φτάσαμε και στα σημερινά εγκαίνια…

Παρά το βροχερό της ημέρας πολύς κόσμος έσπευσε να παραβρεθεί στα εγκαίνια και να ευχηθεί στα παιδιά να απολαύσουν αυτό το υπέροχο κτιριακό συγκρότημα.

Την κορδέλα έκοψαν ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

“Επισήμως εγκαινιάστηκε σήμερα το πιο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα σε όλη την Ελλάδα( 5ο δημοτικό σχολείο Θερμαϊκού)από τον περιφερειάρχη κύριο Τζιτζικώστα. Η χαρά των παιδιών μεγάλη, των δασκάλων η ευχαρίστηση έκδηλη, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων συγκινημένος και όλοι μαζί νιώθουμε υπερήφανοι για τη νέα ανακοίνωση ένταξης δύο σχολικών μονάδων στη νέα προγραμματική σύμβαση της περιφέρειας, για κατασκευή γυμνασίου στο Μεσημερι και λυκείου στην Περαία”, τόνισε ο κ. Τσαμασλής.

Δείτε τι είπε τη στιγμή των εγκαινίων:

Παρόντες οι αντιδήμαρχοι, Κώστας Κούτουκας, Χρήστος Βογιατζής, Ιωσήφ Μισαλέμης, Κώστας Μπάρμπας, Γιάννης Βογιατζής, Χρήστος Τζίνας, ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Αντώνης Ζαβέρκος, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φεστερίδης, ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Αλεξανδρής, οι αρχηγοί παρατάξεων, Γιάννης Μαυρομάτης και Θόδωρος Τζέκος, ο Παναγιώτης Τροκάνας, ο Μάκης Μπίρος, ο Βασίλης Αθανασιάδης, η πρόεδρος της Περαίας, Αννη Βουλγαράκη και φυσικά πολλοί γονείς.

Δείτε τον διάλογο με τον κ. Τζιτζικώστα:

*Φωτό και βίντεο: Βασίλης Ραφτόπουλος

Αφήστε μια απάντηση