Λοβέρδος: ” Στις 6 Δεκεμβρίου ανατέλλει και πάλι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ”

Λοβέρδος: ”  Στις 6 Δεκεμβρίου ανατέλλει και πάλι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ”

Υπό το σύνθημα «Αλλαγή είναι η αλήθεια» με τον ήλιο και το όνομα του ΠΑΣΟΚ στο πανό πίσω από το βήμα του ομιλητή, ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου, το σχέδιό του για την αναγέννηση του κόμματος και του ευρύτερου χώρου. Ταυτόχρονα επέκρινε έντονα την κυβέρνηση πως κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φοβάται και καθυστερεί, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις πρωτοβουλίες του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Ακόμη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει τίποτα για την αντιμετώπιση των πλημμυρών από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Ευθύς εξ αρχής δήλωσε ότι μιλάει ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και παρουσίασε «δέσμη θέσεων και προτάσεων ικανών να διαμορφώσουν τις συνθήκες εκείνες ώστε η παράταξή μας να έχει καθοριστικό ρόλο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, ώστε η παράταξή μας να γίνει ο προοδευτικός πρωταγωνιστής που λείπει από την ελληνική πολιτική σκηνή», όπως ανέφερε συγκεκριμένα. Επανέλαβε πώς από το ίδιο βράδυ της εκλογής του το όνομα του κόμματος θα είναι ΠΑΣΟΚ και «στις 6 Δεκεμβρίου ανατέλλει και πάλι ο ήλιος».

«Στις 5 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε μόνο πρόεδρο. Στις 5 Δεκεμβρίου παίρνουμε ζωτικής σημασίας αποφάσεις για διλήμματα που αφορούν στο μέλλον της χώρας και του χώρου:

ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ή ΚΗΔΙΣΟ ή κάτι άλλο;

Κατά ή υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως προτύπου διαχείρισης και κάποιων από τα προβλήματα που έχουμε με την Τουρκία;

Προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ; Θα θέσουνε ως νούμερο ένα θέμα του κόμματός μας την τυραννία των πολιτών, της οικονομίας και της χώρας από τη γραφειοκρατία ή όχι;» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πώς απαντά «με αλήθεια, όχι αόριστα και όχι τυχαία».

Πηγή: radionorth.gr

Αφήστε μια απάντηση