Κόντρα στην Ολλανδία η Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro (BINTEO)

Κόντρα στην Ολλανδία η Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro (BINTEO)

Αντίστροφη μέτρηση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, με τους συλλόγους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς τους διεθνείς.

Για ακόμα μία μεγάλη αναμέτρηση ετοιμάζεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Μετά τη Γαλλία και την ήττα με 1 – 0, η γαλανόλευκη κοντράρεται αύριο το βράδυ με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro.

Η εθνική αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Αϊντχόφεν. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ντίνος Μαυροπάνος ωστόσο δεν υπολογίζεται καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τους Γάλλους.

Ολυμπιακός

Το πόδι του στο «Καραϊσκάκης» πάτησε ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έδωσε ραντεβού με τους φίλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο, εκεί που ετοιμάζεται να τους ξεσηκώσει ξανά με τις εντυπωσιακές του ενέργειες.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων και θα προσπαθήσει να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στην ομάδα.

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι και ο Στέβαν Γιόβετιτς.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθα. Είδα τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο που είναι πολύ σημαντικό για εμένα και μου άρεσε πολύ γιατί αυτό δείχνει πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος».

Ενθουσιασμένοι με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είναι και οι φίλοι του Ολυμπιακού, που έχουν προμηθευτεί πάνω από 18.000 εισιτήρια διαρκείας.

Αφήστε μια απάντηση