Κόντρα Μπατμανίδη με Αριστοτέλη Επανομής-Τέλος μετά από 18 χρόνια

Κόντρα Μπατμανίδη με Αριστοτέλη Επανομής-Τέλος μετά από 18 χρόνια

Παρελθόν μετά από 18 χρόνια αποτελεί για τον Αριστοτέλη Επανομής ο προπονητής των ακαδημιών μπάσκετ της ομάδας, Αλέξανδρος Μπατμανίδης. Πρόκειται πάντως για ένα “διαζύγιο” το οποίο δεν είναι… βελούδινο, καθώς υπήρξαν εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Την αρχή έκανε ο κ. Μπατμανίδης, τονίζοντας πως η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα δεν ήταν δική του επιλογή:

“Φίλες και φίλοι . Μετά από 18 χρόνια προσφοράς στον Αριστοτέλη ανακοινώνω την απομάκρυνση μου από την ομάδα (καθώς ο σύλλογος δεν θέλει να την ανακοινώσει) . Η απομάκρυνση μου δεν έγινε με δική μου θέληση αλλά ήταν αποτέλεσμα ύπουλης και άδικης μεταχείρισης μου από τη διοίκηση. Τα τελευταία 2 – 3 χρόνια ένιωθα ότι η διοίκηση δε θέλει την παρουσία μου στις δραστηριότητες του συλλόγου , αλλά έμενα από αγάπη για τα παιδιά και τη δουλειά μου. Δε χρειάζεται να αναφέρω τις επιτυχίες και τη χαρά που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με τα παιδιά και τους γονείς τους. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν , ξέρουν. Αλλά και όλη η τοπική κοινωνία της επανομής ξέρει ποιος είναι ο αλέξανδρος ο προπονητής των ακαδημιών του αριστοτέλη. Δυστυχώς είναι αδύνατον να συνεχίσω να προσφέρω στο σύλλογο γιατί κάποιοι δε μου το επιτρέπουν καθώς τους χαλάω τη σούπα των προσωπικών φιλοδοξιών τους. Και για αυτό η ομάδα με απομάκρυνε χωρίς να λάβει υπόψιν της την ποσότητα , αλλά κυρίως την ποιότητα της δουλειάς που προσέφερα . Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που από το 2003 βρέθηκαν στα τμήματα που εργάστηκα , καθώς και τους γονείς τους που μου τα εμπιστεύτηκαν.Και θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο όπου και να βρεθώ στο μέλλον. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο Γιοβαννη Θεοδωρο για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που κάναμε μαζί με αγάπη και σεβασμό προς το άθλημα.
Αλέξανδρος Μπατμανίδης”.

Χθες βράδυ ο Αριστοτέλης απάντησε με επίσημη τοποθέτηση:

“Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση του coach Αλέξανδρου Μπατμανίδη.
Του coach που τόσα χρόνια βρισκόταν στον σύλλογο και προσέφερε τα μέγιστα!! Ίσως κάναμε λάθος στην αργοπορημένη ανακοίνωση μας ως σύλλογος…. Αλλά για αυτό βρισκόμαστε στον σύλλογο, για να κάνουμε λάθη και να μαθαίνουμε από αυτά!!
Απλά στην ανακοίνωση του coach (αν είναι εξ ολοκλήρου δική του) δεν διαβάσαμε κάπου τις προτάσεις αναβάθμισης του που του έγιναν τα τελευταία χρόνια από τον σύλλογο, τις οποίες και αρνήθηκε, καθώς και για την στήριξη που είχε από τον σύλλογο ειδικά τις δύο τελευταίες δύσκολες χρονιές για όλους μας..
Ευχόμαστε στον coach ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗ τα καλύτερα και ο Σύλλογος μας, οι άνθρωποι γύρω από τον Σύλλογο και η Επανομή θα είναι πάντα δίπλα του..
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην coach ΣΥΜΕΩΝΊΔΟΥ Σουζάνα η οποία ήταν δίπλα μας όταν την χρειαστήκαμε και ελπίζουμε να παραμείνει κοντά μας..”.

Αφήστε μια απάντηση