Κυριακή με μπάλα: Τα βλέμματα στη Δράμα-Με Ελασσόνα ο Κεραυνός-Που παίζουν Αναγέννηση Επανομής και Αχιλλέας Περαίας

Κυριακή με μπάλα: Τα βλέμματα στη Δράμα-Με Ελασσόνα ο Κεραυνός-Που παίζουν Αναγέννηση Επανομής και Αχιλλέας Περαίας

Σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή ποδοσφαιρική Κυριακή για τις ομάδες μας από την Γ΄ Εθνική μέχρι την Α΄ ερασιτεχνική. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, πάντως, εκτός Δήμου και στη μάχη που θα δώσει στη Δράμα ο Ποσειδώνας, κόντρα στην ιστορική Δόξα.

Πιο αναλυτικά:

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ο Ποσειδώνας θα επιδιώξει να συνεχίσει την εκπληκτική φετινή του πορεία, διεκδικώντας άλλη μια νίκη! Αντίπαλος η ιστορική Δόξα, η οποία μπορεί να πέρασε νικηφόρα στον α΄ γύρο από τη Μηχανιώνα, όμως οι συνθήκες δεν είναι, πλέον, οι ίδιες. Τολμούμε να πούμε πως φαβορί σήμερα είναι ο Ποσειδώνας…

ΣΤΟΥΣ Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου υποδέχεται την Ελασσόνα με τον “Αγιαξ” να θέλει να κάνει ποδαρικό με νίκη στο δεύτερο γύρο, για να κάνει το “3/3”, με φόρα από τα διπλά με Πιερικό και Μακεδονικό Φούφα. Ο Κώστας Γαλτσίδης περιμένει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, για να κρατηθεί στην πρώτη τριάδα η ομάδα μας, αντιμετωπίζοντας πάντως αρκετές απουσίες. Εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι Ιωσηφίδης (αποβλήθηκε στην Πτολεμαϊδα, θα εκτίσει άλλη μια αγωνιστική ποινής την Τετάρτη στο Κύπελλο με τον Εθνικό Γιαννιτσών) και Γ. Νικολίτσας (συμπλήρωσε κάρτες), με τον Μετάι να παραμένει τραυματίας. Απόντες θα είναι λόγω μη έκδοσης δελτίων οι Φράγκος και Ράτκοφ, ενώ αμφίβολος είναι ο Σπ. Νικολίτσας, με τον Μουρατίδη να επιστρέφει. Στην αποστολή του Κεραυνού μετέχουν οι Σοϊλεμέζογλου, Μπούτας, Σολομωνίδης, Φροσύνης, Μιχαηλίδης, Νικολαϊδης, Πολυζάς, Μουρατίδης, Ταουσάνης, Φρονιμόπουλος, Λιάπης, Δαβής, Κιλιντάρης, Πορτοκαλάς, Σπ. Νικολίτσας, Κατσιάκης, Μόλα, Μουράτι, Θεοδωρίδης.

*Και τα δύο παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής θα ξεκινήσουν στις 15:00.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ, η Αναγέννηση δεν αναμένεται, φυσιολογικά, να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα υποδεχόμενη τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Ο πρώτος παίζει με τον τελευταίο και υπ΄ αυτή την έννοια περιμένουμε… πολλά με λίγα!

ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ, αντίθετα με την Επανομή, θα γίνει ντέρμπι με τον Αχιλλέα να κοντράρεται με τον ισόβαθμό του στον 5ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, Ορφέα Σουρωτής, στους 20 βαθμούς. Αυτό το ματς θα έχει ενδιαφέρον…

*Οι αγώνες της ΕΠΣΜ αρχίζουν στις 15:30.

**Η Νίκη Μεσημερίου έχει αναγκαστικό ρεπό, λόγω της απόσυρσης της Κ16 του Αρη από το πρωτάθλημα, ενώ χθες η Αναγέννηση Ν. Επιβατών νίκησε τις Ελπίδες του Θερμαϊκού Θέρμης με 3-0 και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Αφήστε μια απάντηση