Κυριακή με μπάλα μόνο στην Επανομή…

Κυριακή με μπάλα μόνο στην Επανομή…

Με απόφασή της η ΕΠΣ Μακεδονίας ανέβαλε όλα τα ματς σε όλες τις κατηγορίες, πλην της Α1. Συνεπώς μοναδικό γήπεδο στο οποίο θα μπορέσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι του Θερμαϊκού να δουν λίγη μπάλα, θα είναι αυτό της Επανομής.

Η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Αετό Βασιλικών, στις 3 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ:

” Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, κατόπιν ενημέρωσης της ΕΠΟ για το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, και έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ανέβαλε τους αγώνες κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» ΑΕ Καλλιθέας Παν. Φανερωμένη – Παύλος Μελάς και Ορφέας Σουρωτής – Αχιλλέας Τριανδρίας που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και 14.45, προκειμένου όσοι αθλητές τους νόσησαν από τον κορονοϊο, από τον Αύγουστο 2021 και μετέπειτα, να εξεταστούν από καρδιολόγο και να εκδώσουν νέα κάρτα Υγείας.

2. Θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου 2022 (ώρα έναρξης 14.45) ΑΜΣ Νικόπολη – Δάφνη Ακροποτάμου και Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης – ΠΑΟΚ.

3. Θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Σαββατοκύριακου 22 – 23 Ιανουαρίου 2022 με την προϋπόθεση ότι οι ομάδες θα μεριμνήσουν να εξεταστούν από καρδιολόγο οι αθλητές τους που νόσησαν από τον κορονοϊο, από τον Αύγουστο 2021 και μετέπειτα, και να εκδώσουν νέα κάρτα Υγείας.

4. Αναβάλλονται οι αγώνες της Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου οι ομάδες να έχουν το χρονικό διάστημα που χρειάζονται, έτσι ώστε να μεριμνήσουν να εξεταστούν από καρδιολόγο οι αθλητές τους που νόσησαν από τον κορονοϊο, από τον Αύγουστο 2021 και μετέπειτα, και να εκδώσουν νέα κάρτα Υγείας.

5. Αναβάλλονται οι αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομών που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου οι ομάδες να έχουν το χρονικό διάστημα που χρειάζονται έτσι ώστε να μεριμνήσουν να εξεταστούν από καρδιολόγο οι αθλητές τους που νόσησαν από τον κορονοϊο, από τον Αύγουστο 2021 και μετέπειτα, και να εκδώσουν νέα κάρτα Υγείας.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιανoυαρίου 2022 θα διεξαχθούν κανονικά όλοι οι αγώνες

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι για το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιανουαρίου 2022 θα προγραμματιστούν κανονικά όλοι οι αγώνες σ’ όλες τις κατηγορίες.

Επανορισμός αγώνων

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξ’ αναβολής αγώνες κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» ΑΕ Καλλιθέας Παν. Φανερωμένη – Παύλος Μελάς και Ορφέας Σουρωτής – Αχιλλέας Τριανδρίας και ο εξ’ αναβολής αγώνας του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Ποντιακός Πολυδενδρίου – Αισχύλος Ωραιοκάστρου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022″.

Αφήστε μια απάντηση