Κορομπόκης στο BestCity.gr: «Μόνιμη φιλοδοξία μου, να βελτιώνομαι»

Κορομπόκης στο BestCity.gr: «Μόνιμη φιλοδοξία μου, να βελτιώνομαι»

Ο προπονητής-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, Παναγιώτης Κορομπόκης, στο BestCity.gr! Ο Κορομπόκης, πήρε μια ομάδα φαινομενικά καταδικασμένη (την Λευκίμμη Κέρκυρας) και την οδήγησε στην άκρη του τούνελ, στο φως της παραμονής στην κατηγορία!

Πλέον, η συζήτηση γύρω από το όνομα του Κορομπόκη είναι μεγάλη, με αρκετούς να στρέφουν την προσοχή τους στη Κέρκυρα, αναζητώντας αυτόν τον άνθρωπο με τα πολύ καλά προπονητικά χαρακτηριστικά.

Συναντήσαμε τον 48χρονο κόουτς και μιλήσαμε μαζί του, ακόμα και για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τον οποίο αντιμετώπισε στο νησί των Φαιάκων.

Διαβάστε την συνέντευξη:

-Κόουτς, αποτελέσατε στη Λευκίμμη την μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με την εντυπωσιακή σας πορεία από το σημείο που ανέλαβες την ομάδα και μετά και την τελική κατάληξη με την παραμονή στην κατηγορία. Πως τα καταφέρατε;

«Εάν εξαιρέσει κανείς την αγωνία, λόγω της ένστασης του Μακεδονικού, αυτό που μένει είναι η πολύ μεγάλη χαρά της παραμονής της Λευκίμμης στη Γ΄ Εθνική. Και φυσικά, είναι ένα μάθημα για την ομάδα η οποία θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα τις καταστάσεις, αποφεύγοντας λάθος προγραμματισμούς στο μέλλον»

-Τι ήταν αυτό που έκανε τον Κορομπόκη να πιστέψει στην επιτυχία;

«Ηξερα καταρχήν την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Λευκίμμης. Δεν ήθελα, λοιπόν, να δω αυτά τα παιδιά να υποβιβάζονται στο τοπικό πρωτάθλημα»

-Όταν πήγες η ομάδα ήταν τελευταία. Και στην πορεία έκανε την πορεία που έκανε και τερμάτισε σε ασφαλή θέση παραμονής. Είχες μαγικό ραβδί;

«Όταν πήγα η Λευκίμμη ήταν, πράγματι, τελευταία με 1 βαθμό και ο προτελευταίος, Ηρακλής Αμπελοκήπων, είχε 6! Βέβαια, μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουνε, αλλά η αλήθεια είναι πως συγκεντρώσαμε τόσους βαθμούς, όσους μόνο η Κοζάνη και ο Μακεδονικός που έκαναν πορεία πρωταθλητισμού, κατάφεραν να συγκεντρώσουν. Αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των παικτών και την φιλοσοφία που κατάφερα να τους περάσω»

-Θέλω την γνώμη σου για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας τον οποίο αντιμετώπισες φέτος, στην Κέρκυρα…

«Ο Ποσειδώνας, είναι μια ομάδα που παρουσίασε μέσα στο πρωτάθλημα διαφορετικά πρόσωπα. Δεν ήταν σταθερός, αλλά κρατήθηκε στην κατηγορία διότι δεν είχε μεγάλη απόκλιση το καλό από το άσχημο πρόσωπό του. Επίσης, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στη Γ΄ Εθνική, ξέρει τα κατατόπια και αυτό είναι πολύ σημαντικό!»

-Η επόμενη μέρα για τον Παναγιώτη Κορομπόκη;

«Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι κι εγώ, έχω τις φιλοδοξίες μου. Αρχικά, η μόνιμη φιλοδοξία μου είναι να βελτιώνομαι. Από εκεί και πέρα στο τέλος παίρνει ο καθένας αυτό που του αναλογεί…»

Αφήστε μια απάντηση