Κλείνει προπονητή ο Ποσειδώνας

Κλείνει προπονητή ο Ποσειδώνας

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αμανατίδη (πήγε στον Μακεδονικό), οι άνθρωποι του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ξεκίνησαν άμεσα τις διαδικασίες αναζήτησης του νέου προπονητή της ομάδας. Στόχος να προσληφθεί ένας νέος (σε ηλικία) τεχνικός ο οποίος θα μπορέσει να δουλέψει με νέα παιδιά, υπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τη φιλοσοφία του συλλόγου, ενόψει της καινούριας ποδοσφαιρικής σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, χθες βράδυ, υπήρξε επαφή και συζήτηση με τον πρώτο και βασικό υποψήφιο ο οποίος πληρεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Βασικά οι άνθρωποι του Ποσειδώνα που συναντήθηκαν μαζί του θέλησαν πρώτα να τον γνωρίσουν ως πρόσωπο, να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο και κατόπιν να εξειδικεύσουν.

Συμφωνία, ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να υπάρξει από την πρώτη επαφή, καθώς και οι δύο πλευρές πρέπει να σταθμίσουν τα δεδομένα της συζήτησης, όμως μέσα στην εβδομάδα οι εξελίξεις θα τρέξουν…

Το μόνο σίγουρο πως η ομάδα της Μηχανιώνας ψάχνει για προπονητή μακράς πνοής, όπως συνέβη και με τον Αμανατίδη ο οποίος συμπλήρωσε 3 χρόνια στον πάγκο. Αυτή είναι η φιλοσοφία, αυτό είναι το σωστό σκεπτικό και δεν αλλάζει.

Αφήστε μια απάντηση