Κι όμως, ο Ποσειδώνας ακόμα προλαβαίνει την Superleague 2. Υπάρχει η δυνατότητα;

Κι όμως, ο Ποσειδώνας ακόμα προλαβαίνει την Superleague 2. Υπάρχει η δυνατότητα;

Μπορεί, αγωνιστικά, ο στόχος της ανόδου στη Superleague 2 για τον Ποσειδώνα να μην επιτεύχθηκε τον περασμένο Ιούλιο, καθώς η ομάδα τερμάτισε 4η στον όμιλο των μπαράζ, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ακόμα η προοπτική της συμμετοχής στην επαγγελματική κατηγορία από το… παράθυρο!

Οι δηλώσεις του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, όσον αφορά τα περιθώρια και τα κενά που υπάρχουν στη Superleague 2, είναι ξεκάθαρες: ” Όσον αφορά, τις ομάδες που αποχωρούν φέτος, προβλέπεται στον ΚΑΠ άρθρο 4, ότι αναπληρώνονται καταρχήν από την ομάδα που βρίσκονται στην Γ΄Εθνική μέχρι και τέσσερις και αν συνεχίσει να υπάρχουν κενές θέσεις θα πάρουμε τέσσερις από την Football League που έχουν υποβιβαστεί”, τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι θέμα της λίγκας να κρίνει ποιες ομάδες μπορούν να ανέβουν και ποιες όχι, ωστόσο έχει μείνει μια κενή θέση της ομάδας της Ξάνθης. Οι ομάδες έχουν το περιθώριο να δηλώσουν την εγγυητική και το μετοχικό κεφάλαιο μέχρι τις 31 Αυγούστου. Δεν γνωρίζω ποιοι σύλλογοι έχουν πραγματοποιήσει αυτό το βήμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον όμιλο του Ποσειδώνα, πέραν της Αναγέννησης Καρδίτσας, καμία άλλη ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα ανόδου. Ούτε ο Αχέρωντας Καναλακίου και φυσικά ούτε ο Ορφέας Ξάνθης ο οποίος έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Βεβαίως, για την Γ΄ Εθνική ξεκίνησε και η ομάδα της Μηχανιώνας (έχει ήδη γίνει ο προγραμματισμός και η έναρξη της προετοιμασίας), όμως μήπως αξίζει τον κόπο να γίνει μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να μη χαθεί αυτή η ιστορική ευκαιρία;

Το θέμα είναι εάν υπάρχει η δυνατότητα… Και εάν όχι, μήπως να γίνει ένα ανοιχτό κάλεσμα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, προκειμένου να εξαντληθεί και η τελευταία πιθανότητα;

Αφήστε μια απάντηση