Καψάλας: ” Ο Γιωργάκης έθεσε βέτο για την είσοδο του Μιχάλη-Είμαι πικραμένος από τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ”

Καψάλας: ” Ο Γιωργάκης έθεσε βέτο για την είσοδο του Μιχάλη-Είμαι πικραμένος από τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ”

Τον Γιώργο Παπανδρέου “φωτογραφίζει” ο Σίμος Καψάλας, ως τον υπαίτιο του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές. Ο συντοπίτης μας, εντεταλμένος σύμβουλος ψηφιακής διακυβέρνησης αποκλαύπτει το παρασκήνιο της απόφασης.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους φίλους μου ότι ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές!!

Από τον Απρίλιο του 22 έγιναν οι πρώτες επαφές με το κόμμα και τον Δεκέμβριο ενημερώθηκα ότι ΟΜΌΦΩΝΑ η επιτροπή ενέκρινε την υποψηφιότητα μου!! Την προηγούμενη Πέμπτη με ενημέρωσαν από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ να κατέβω στην Αθήνα για την επίσημη ανακοίνωση στη συνεδρίαση της ΚΠΕ.

Παρόλα αυτά την Παρασκευή ο Διευθυντής του κόμματος με ενημερώνει να είμαι σε αναμονή γιατί ίσως έγινε κάποιο λάθος. Το Σάββατο βράδυ υψηλόβαθμο στέλεχος με ενημερώνει ότι κατά λάθος μου στείλανε την έγκριση και ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Στο παρασκήνιο μαθαίνω, ότι ο Γιωργάκης έθεσε βέτο για την είσοδο του Μιχάλη στο ψηφοδέλτιο της Β Θεσσαλονίκης.

Είμαι στο ΠΑΣΟΚ από το 1977 (ιδρυτικό μέλος της τοπικής οργάνωσης Ν. Μηχανιώνας), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική, διευθυντικό στέλεχος σε 5 Τράπεζες, επιτυχημένος επιχειρηματίας και αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του δήμου Θερμαϊκού, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να είμαι υποψήφιος!!

Έπρεπε να να καταγράψω αυτά για να μάθουν οι φίλοι μου ότι δεν τους παραπλάνησα όταν τους ανακοίνωνα την υποψηφιότητα μου!!

Αυτή την στιγμή είμαι πολύ πικραμένος από τον τρόπο που με χειρίστηκαν κάποιοι από τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ και δεν έχω αποφασίσει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα!!

Ευχαριστώ τους φίλους που με στήριξαν σε αυτή την πορεία και με παρότρυναν να αγωνιστώ για τα πιστεύω μου”.

Αφήστε μια απάντηση