Καραγιαννίδης: “Η ώρα ήρθε και είμαστε έτοιμοι”

Καραγιαννίδης: “Η ώρα ήρθε και είμαστε έτοιμοι”

Στις 30 Αυγούστου ή την 1η Σεπτεμβρίου περιμένει, ίσως, προκήρυξη εκλογών ο Νίκος Καραγιαννίδης ο οποίος μέσω ανάρτησής του, θέλησε να ενημερώσει τους υποστηρικτές του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”:

“Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Μένουμε καθαροί όπως ξεκινήσαμε! Προχωράμε για την επόμενη ημέρα, καθαροί με όραμα την ελευθερία, γιατί είναι πλέον όραμα αυτό που χτίσαμε! Χτίσαμε ένα Κίνημα Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδωνας Βόβολης με το οποίο καλούμε τους Έλληνες να συστρατευθούν μαζί μας για το όραμα της Ελευθερίας των Ελλήνων!

Προχωράμε δυνατά, ενωμένοι για αυτό το σκοπό όπως ανέφερα της Ελευθερίας και όχι για τα ατομικά συμφέροντα μας! Είναι χαρά μας, που το σύστημα της διαφοράς μας χτυπάει πανταχόθεν! Είναι ευτυχία γιατί με αυτό τον τρόπο δυναμώνουμε! Προχωράμε μπροστά για αυτό το όραμα λοιπόν της απόλυτης ελευθερίας!

Σε ένα φορέα που χτίστηκε από αδαμάντινους χαρακτήρες από νέους ανθρώπους με όραμα δεν χωράνε πολιτικές δολοπλοκίες. Είμαστε καθαροί και παραμένουμε καθαροί. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ. Φαιδων Βοβολης ” εμείς θέλουμε ανθρώπους καθαρούς “. Για αυτό άλλωστε μας χτυπάνε.

Άλλοι αποχωρούν και πολλοί εισχωρούν στο πολιτικό φορέα μας! Αυτό σημαίνει δύναμη! Όμως, η ώρα έφτασε! 22 Αυγούστου ανοίγει εκτάκτως η Βουλή για το επίκαιρο θέμα των ” υποκλοπών” η 30 Αυγούστου η 1 Σεπτεμβρίου αυτές οι δύο ημέρες ας είμαστε έτοιμη να ακούσουμε ” το κέλευσον “. Η ώρα ήρθε και είμαστε έτοιμοι.

Το κίνημα μας είναι έτοιμο κάθε στιγμή! Κατεβάζουμε υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα γιατί είμαστε ένα υγιές καθαρό δημοκρατικό κίνημα που σκοπό έχει να φέρει πάλι την ελπίδα και την Ελευθερία στον Ελληνικό λαό.
“Πρόεδρε να σε χαίρεται η Ελλάδα μας”

Παράλληλα, εκ του γραφείου τύπου, ενημέρωσης και επικοινωνίας του κ. Καραγιαννίδη, στο οποίο προϊσταται ο Κωνσταντίνος Πολυκράτης, ανακοινώνεται ότι:

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Καραγιαννίδης θα παραστεί παραμονή και ανήμερα της Παναγίας μας στους κάτωθι ιερούς ναούς:

14 Αυγούστου: Θα παρευρεθεί στο Μέγα Εσπερινό και στην περιφορά της εικόνας στο ιερό παρεκκλήσιο “Γεννήσεως και Κοιμήσεως της Θεοτόκου” στην παραλία της Περαίας.

15 Αυγούστου: Θα παρευρεθεί στο Πανελλήνιο Προσκύνημα Παναγίας Σουμελάς στο Βέρμιο Ημαθίας για να αποδώσει τις πρέπουσες τιμές στην Παναγία του Πόντου και ως Έλληνας Πόντιος να τιμήσει τον ποντιακό ελληνισμό.
Καλή Παναγία και #χρόνια_πολλά!

Αφήστε μια απάντηση