“Καπνός” η Αναγέννηση Επανομής και πρόκριση μέσα στην Πυλαία (0-2)! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Καπνός” η Αναγέννηση Επανομής και πρόκριση μέσα στην Πυλαία (0-2)! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επόμενη φάση του κυπέλου της ΕΠΣΜ “Σταύρος Ρεπανάς”, προκρίθηκε η Αναγέννηση Επανομής, η οποία πέρασε νικηφόρα μέσα από την Πυλαία, επικρατώντας του τοπικού Εθνικού με 0-2! Ηταν το καλύτερο δυνατό “ποδαρικό” για την ομάδα του Γιάννη Μπαλασά μέσα στο 2022, σ΄ ένα ματς που πρόλαβε να γίνει, λίγο μετά την απόφαση της διοίκησης της ΕΠΣ Μακεδονίας να αναστείλει τις αγωνιστικές της δραστηριότητες για δύο εβδομάδες.

Η Αναγέννηση, ήταν καλύτερη καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας να προηγηθεί μόλις στο 10΄με θαυμάσια ατομική ενέργεια του Πανιτσίδη. Το δεύτερο γκολ για τους Επανομίτες, σημείωσε ο Μπαλασάς στο 75΄ με αριστουργιματική σέντρα-σουτ, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ: Θαναηλάκης, Παπαδημητρίου, Μπαμπαράτσας, Νάστος, Στεργιάδης, Κούτουπας, Παπαχρυσάνθου, Ζουρτουμίδης, Αγιαννίδης, Νίκος, Σουντουλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Κουρουτσαλάκης, Ντανταμής, Μαγκώτσιος, Παπαζαχαρίας, Γολιδόπουλος, Χαλκιάς, Μπικιάρης, Γκόρης, Πανιτσίδης, Μπαλασάς Β., Μπαλασάς Κ.

Δείτε όλο το ματς στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση