Καπλάνης: ” Ωδινεν ορος και ένεκεν μυν”

Καπλάνης: ” Ωδινεν ορος και ένεκεν μυν”

Τον πρόσφατο ανασχηματισμό της διοίκησης του Γιώργου Τσαμασλή, σχολίασε, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον… τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης.

Αναλυτικά:

“ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ

Ο πολυσυζητημένος ανασχηματισμός του τελευταίου χρόνου πριν τις εκλογές ,έγινε από τον δήμαρχο .Με δυο θα λέγαμε αλλαγές.

Α)Κατήργησε την αντιδημαρχία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που αυτός είχε φτιάξει και η οποία δεν παρουσίασε σημαντικό έργο και
Β) χρέωσε την αδυναμία εκτέλεσης έργων στον αντιδήμαρχο Γιάννη Βογιατζή τον οποίο και έπαυσε.
Δεν είναι απαραίτητες οι συνεργασίες δήλωσε ο δήμαρχος ,αντί να επιδιώξει τις μεγαλύτερες !!!!!
Επειδή κι άλλα τέτοια λέει , δεν ξέρω αν τα εννοεί η αν του ξεφεύγουνε . ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . Το ξέρει ότι δεν ζητήσαμε ΤΙΠΟΤΑ προσωπικό.

Τώρα δηλαδή λίγο πριν από τις εκλογές είναι που θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα και θα μας τα λύσουν, αυτός και η «ομάδα» του .

Αλλωστε, απ ότι φαίνεται, για όλα τα έργα που δεν προχώρησαν, ο δήμαρχος, αποφάσισε πως φταίει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ο Γιάννης ο Βογιατζής (ο μόνος από την ομάδα του ο οποίος λόγω επαγγέλματος γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο) και επειδή δεν υπήρχε άλλος ικανός την ανέλαβε αυτός την σχετική αντιδημαρχία όπου ελπίζει πιθανόν στην βοήθεια της γραμματέως….

Ότι δηλαδή δεν έγινε επί τρία χρόνια, να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν τώρα.
Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ούτε να το ελπίζω.

Οι δημότες μας ωστόσο και μνήμη έχουν και κρίση !!!!!!!!!!!”

Αφήστε μια απάντηση