Καμία ενημέρωση, αγνοούνται οι παρεμβάσεις του

Καμία ενημέρωση, αγνοούνται οι παρεμβάσεις του

Πέρασαν δύο 24ωρα από την τελευταία φορά που η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού, ενημέρωσε τους πολίτες για την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας, μετά τη συρροή κρουσμάτων που παρατηρήθηκε στην Ιχθυόσκαλα. Ηταν 3:05 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν ο Γιώργος Τσαμασλής υποσχόταν παρεμβάσεις, μετά απο μια αντιφατική συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

” Αγαπητοί συνδημότες,
γνωρίζετε πλέον πως αφουγκράζομαι τις ανάγκες σας και επιθυμώ την υγεία και την καθημερινή σας διευκόλυνση.
Έτσι, παρά το γεγονός πως το κλείσιμο των σχολικών μονάδων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου, καθώς η δικαιοδοσία αυτή βάσει του Νόμου ανήκει σε φορείς όπως η Διεύθυνση Υγείας της ΠΚΜ, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και ο ΕΟΔΔΥ, λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κατάσταση που έχει προκύψει και κατανοώντας την ανησυχία σας, έχω προβεί σε συντονισμένες παρεμβάσεις και ενεργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, για πιθανή προσωρινή αναστολή λειτουργίας των σχολείων, παρόλο που η κατάσταση είναι υπο έλεγχο, ώστε να υπάρξει ανακοπή σε ενδεχόμενη εξάπλωση του κορωνοϊού.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Τσαμασλης”.

Τι γίνεται από τότε δήμαρχε; Ολα καλά; Ενημέρωση θα υπάρξει ή την κρατάς για έκπληξη;

Τι γίνεται με τα κρούσματα, τι γίνεται με τις μετρήσεις, τι γίνεται με τα σχολεία, τι γίνεται με ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο θέμα, αυτό της υγείας μας;

Ο κόσμος περιμένει επίσημη ενημέρωση…

Γιώργο, καλό απόγευμα και καλό βράδυ να έχεις.

Αφήστε μια απάντηση