Καλός καιρός και 25 βαθμοί σήμερα!

Καλός καιρός και 25 βαθμοί σήμερα!

Η πρόβλεψη του Μιχάλη Σιούτα:

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με τοπική συννεφιά και πιθανές λίγες ασθενείς βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Άνεμοι: Δυτικοί-Νοτιοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από 7 έως 27 βαθμούς, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 11 έως 29, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 24, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά, οι άνεμοι το απόγευμα Νοτιοανατολικοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος, οι άνεμοι το απόγευμα Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς.

Παρασκευή 14-5-2021
Καλός καιρός, αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Εξαίρεση με πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Οι άνεμοι Δυτικοί-Νοτιοδυτικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Σάββατο 15-5-2021
Συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο κι από το μεσημέρι στη Μακεδονία, τη δυτική Θεσσαλία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, από το απόγευμα Βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Κυριακή 16-5-2021
Στη βόρεια και ανατολική χώρα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με συννεφιά. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση.

Αφήστε μια απάντηση