Καιρός: Σε κανονικές για την εποχή συνθήκες μπαίνει η χώρα-Αρκετές βροχές στα μέσα της νέας εβδομάδας

Καιρός: Σε κανονικές για την εποχή συνθήκες μπαίνει η χώρα-Αρκετές βροχές στα μέσα της νέας εβδομάδας

Η πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Βελτίωση στα δυτικά, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, καταιγίδες στη δυτική Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από σήμερα.

Άνεμοι: Στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 6-8 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 10-13, στην υπόλοιπη χώρα από 6 έως 15-18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ

Στη βόρεια και δυτική χώρα ηλιοφάνεια με συννεφιά. Στην ανατολική και τη νότια χώρα συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Νέες βροχές έρχονται το βράδυ από τα δυτικά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί έως 6-8 Μποφόρ στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, στα βόρεια από -2 έως 15, στην υπόλοιπη χώρα από 7 έως 16-18 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις στα πελάγη ενισχυμένοι 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, στα βόρεια από 0 έως 15, στην υπόλοιπη χώρα από 7 έως 16-18 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση