Καιρός: Αρκετά δροσερή και με περιορισμένες βροχές η νέα εβδομάδα

Καιρός: Αρκετά δροσερή και με περιορισμένες βροχές η νέα εβδομάδα

Ο καιρός της εβδομάδας από τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Συννεφιά με λίγες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες έως το μεσημέρι-απόγευμα στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ήπειρο, το Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο. Σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι: Στο Ιόνιο Ανατολικοί 4-6, στο Αιγαίο Βοριάδες 7-9 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 10 έως 27, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 14 έως 29, στα νησιά του Ιονίου, του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με λίγες βροχές το πρωί και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι Νοτιοανατολικοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με συννεφιά, πιθανές λίγες βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 7-9/9/2021

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Συννεφιά με τοπικές βροχές στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Ιόνιο 4-6, στο Αιγαίο 7-9 Μποφόρ, με μικρή εξασθένιση την Τετάρτη. Η θερμοκρασία σε χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα, με μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά τους 25-27 και στα νησιά τους 27-29 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-12/9/2021

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ‘ όλη τη χώρα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο με τις μέγιστες τιμές τους 30-32 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση