Κάλφας στο BestCity.gr: “Ποσειδώνας σημαίνει 100% υγεία!”

Κάλφας στο BestCity.gr: “Ποσειδώνας σημαίνει 100% υγεία!”

Τώρα που καταστάλαξε η κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ποσειδώνας τη νέα σεζόν και αυτή είναι η Γ΄ Εθνική, ήρθε η ώρα του προπονητή να μιλήσει για το αγωνιστικό τμήμα και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Ο Δημήτρης Κάλφας, δίνει στο BestCity.gr, το στίγμα της νέας προσπάθειας που ξεκινάει στη Μηχανιώνα: “Ξεκινάμε τη σεζόν με στόχους πρωταγωνιστικούς! Η ομάδα ενισχύθηκε και με έμπειρα αλλά και με νεαρά παιδιά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα και τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν”, είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με το κλίμα που συνάντησε στον σύλλογο: ” Οταν μιλάμε για Μηχανιώνα, μιλάμε για 100% υγεία! Οι άνθρωποι που διοικούν έχουν αποδείξει, χρόνια τώρα, ποιοι είναι, επομένως ήρθα σε μια οργανωμένη και δεμένη ομάδα. Με υποδέχθηκαν και με αγκάλιασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές: “Θέλουμε ακόμα μία με δύο κινήσεις για να κλείσουμε. Σίγουρα ψάχνουμε ένα κεντρικό αμυντικό και απο εκεί και μετά αν βρεθεί κάτι ακόμα, ανεξαρτήτως θέσεως, καλοδεχούμενο”.

Οσο για τον στόχο; ” Να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα να πρωταγωνιστήσουμε, διότι αυτό επιτάσσει η ιστορία και η φανέλα του Ποσειδώνα!”.

Αφήστε μια απάντηση