Κάλφας, Αμανατίδης, Βασαϊτης με μια φωνή: «Ειμασταν καλύτεροι»

Κάλφας, Αμανατίδης, Βασαϊτης με μια φωνή: «Ειμασταν καλύτεροι»

Ο Ποσειδώνας δεν κατάφερε να κερδίσει χθες το απόγευμα την Αναγέννηση Καρδίτσας, παρ΄ ότι ήταν πολύ καλύτερος από την ΑΣΑ, είχε πολλές ευκαιρίες και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Το τελικό 1-1 αφήνει πικρία, αλλά το συμπέρασμα της ποιότητας της ομάδας μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Ο πρόεδρος Στέλιος Κάλφας, ο προπονητής Γιώργος Αμανατίδης και ο ποδοσφαιριστής, Νίκος Βασαϊτης στέλνουν από τη Μηχανιώνα τα σύνθημα για τη συνέχεια της μάχης στα άλλα δύο παιχνίδια που απομένουν, στο Στεφανοβίκειο και εντός με τον Ορφέα Ξάνθης.

Γιώργος Αμανατίδης: «Είμαι πολύ γεμάτος σαν προπονητής και είμαι περήφανος γι αυτά τα παιδιά! Δείξαμε πραγματικά τι ομάδα έχουμε και αυτό εμένα μ΄ έχει γεμίσει. Θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος και εκεί θα κάνουμε το ταμείο μας. Εάν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις, όπως αυτή, όπου το σκορ θα έπρεπε να είναι 3-0, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμιά ομάδα, όχι την Καρδίτσα, κανέναν!»

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και για το εάν αυτό αποδίδεται στο άγχος: «Αγχος υπάρχει στην αρχή. Από εκεί και μετά οι φάσεις που χάσαμε ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Στο ποδόσφαιρο, άλλωστε, η κάθε φαση που κάνεις, δεν σημαίνει και γκολ. Εμάς μας μένει η πικρία ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος με μια φάση που δεν την περιμέναμε την οποία θα μπορούσαμε να την έχουμε καθαρίσει πιο γρήγορα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε…».

Για τη συνέχεια: «Είναι όλα ανοιχτά! Πρέπει να πάρουμε τα άλλα δύο ματς και μετά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να βγούμε με 7 βαθμούς, αλλά μπορεί και να μη βγούμε… Θα δούμε, ίσως στο τέλος σταθούμε τυχεροί και βγούμε στην επόμενη κατηγορία!».

Νίκος Βασαϊτης: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος… Στο γήπεδο υπήρχε μόνο ομάδα, η Μηχανιώνα. Καταθέσαμε ψυχή και αυτοί που παίξαμε και αυτοίμπου δεν παίξανε. Αξίζαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε…”

Στέλιος Κάλφας: «Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε ότι θα κερδίζαμε, αλλά έτσι είναι η μπάλα, πόσω μάλλον όταν έχεις απέναντί σου την Καρδίτσα, μια έμπειρη ομάδα, η οποία κατάφερε στο τέλος να κερδίσει. Σ΄ όλο το παιχνίδι οι ευκαιρίες ήταν δικές μας. Η Καρδίτσα έκανε μία ευκαιρία και την έβαλε».

Αφήστε μια απάντηση