Ιαπωνία: Ρούχα με… ανεμιστήρα για σκύλους για βόλτες στη ζέστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιαπωνία: Ρούχα με… ανεμιστήρα για σκύλους για βόλτες στη ζέστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν δύσκολες συνθήκες όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα.

Μια εταιρεία ρούχων στην Ιαπωνία σε συνεργασία με κτηνιάτρους δημιούργησε κλιματιζόμενα ρούχα για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνδέει τον ανεμιστήρα που έχει προσαρμοστεί στο ρούχο και το κατοικίδιο είναι έτοιμο να κάνει τη βόλτα του ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες.

Πρόκειται για την ιδέα μιας εταιρείας ρούχων στην Ιαπωνία που συνεργάστηκε με κτηνιάτρους έτσι ώστε να βρουν τρόπου να μπορούν και τα κατοικίδια να αντεπεξέλθουν στις ζεστές ημέρες.

«Είναι αδύνατο να πάω βόλτα τον σκύλο μου με τόσο ζεστό καιρό. Συνήθως χρησιμοποιώ πακέτα ξηρού πάγου. Νομίζω όμως ότι είναι πιο εύκολο αν έχουμε αυτόν τον ανεμιστήρα».

Οι δημιουργοί του ρούχου, όπως λένε, έβλεπαν τα δικά τους κατοικίδια να είναι εξαντλημένα μετά από μια βόλτα με υψηλές θερμοκρασίες και έτσι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν κάτι το οποίο θα τα βοηθούσε να δροσιστούν.

Ο ανεμιστήρας λειτουργεί με μπαταρία. Τα σχέδια είναι τόσο για σκύλους όσο και για γάτες και βγαίνουν σε πέντε διαφορετικά μεγέθη ενώ κοστίζουν 73 ευρώ.

Δείτε το θέμα από το MEGA:

Αφήστε μια απάντηση