Η τελετή της ιδρυτικής βραδιάς της Λέσχης Lions Μηχανιώνας

Η τελετή της ιδρυτικής βραδιάς της Λέσχης Lions Μηχανιώνας

Στο ξενοδοχείο ROYAL στην Περαία μέσα σε εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα η Κυβερνήτης του Θ117Β Ελλάς – Κύπρος Ντία Βωνιάτη πραγματοποίησε την τελετή της Ιδρυτικής Βραδιάς (Charter Night) της Λέσχης Lions Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ <ΑΙΝΕΙΑ> συνοδευόμενη από τον σύζυγό της L. Dr Bωνιάτη.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν εισδοχές νέων μελών στις Λέσχες ΑΙΝΕΙΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

“Ευχαριστούμε για την παρουσία τους την GST L.Γεωργοπούλου και ανάδοχο της λέσχης μας πρόεδρο Λέσχης Lions Μακεδονία τον εκλεγμένο Κυβερνήτη του Θ117Β Eλλάς -Κύπρος Νίκος Κοτόπουλος τον PDG Γ. Ροδόπουλο τον PCC Λοϊζίδη Μαρίνο με την σύζυγό του τον γραμματέα Θέματος L.Πετσίδη και την σύζυγό του.Την ταμία του Θέματος L.Σ.Δάμτσα τον σύζυγό της και την μητέρα της την Π’ Περιοχής V(A) ΙΙ Α. Σωκράτους την Π. Περιοχής (Β) Ε.Μαυρομάτη την Π. Ζώνης (Β) Μ. Παλασσόπουλου την Π΄ Περιοχής ΙΙ Α. Φλαμούρη με τον σύζυγό της L.Β.Φλαμούρη τον LΚαλαφάτη GMT Λ.Λ. Πύργος τους Lions και τους φίλους των Lions .Ευχαριστούμε από καρδιάς την Λέσχη Lions Λευκωσίας ΟΝΑΣΑΓΟΡΑΣ για την στήριξη και την αναδοχή”, επεσήμανε η Λέσχη.

Κατά την έναρξη της τελετής διαβάστηκαν ευχετήριες επιστολές του IPID Γιώργου Παπά του PDG Μ. Χριστοφόρου του Ά αντικυβερνήτη Σ. Στυλιανίδη και του Αντιδήμαρχου Δ. Θερμαϊκου Π. Τροκάνα.

Αφήστε μια απάντηση