Η σχέση του Λαγόντζου με τη Μηχανιώνα δεν τελειώνει ποτέ…

Η σχέση του Λαγόντζου με τη Μηχανιώνα δεν τελειώνει ποτέ…

Πήγε στη Χαλάστρα, είδε και απήλθε ο Στέλιος Λαγόντζος, ο οποίος επέστρεψε στη Μηχανιώνα και τον αγαπημένο του Ποσειδώνα!

Η ανακοίνωση:

“Κάποιες σχέσεις είναι γραφτό να μην τελειώνουν τόσο εύκολα…

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Στέλιου Λαγόντζου.
Ο Στέλιος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από μόλις λίγους μήνες απουσίας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την ποιότητα ως προς την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1997, ο “Λάγο” ξεχωρίζει για την ταχύτητα του, τις σωστές τοποθετήσεις του στο γήπεδο αλλά και την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια.

Ήρθε για πρώτη φορά στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας την σεζόν 2019-20, ενώ την αμέσως επόμενη ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Θύελλα Περιστερώνα, τον Άκανθο Ιερισσού και τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ μετά το πέρασμα του από την ομάδα μας, έκανε προετοιμασία για μερικούς μήνες με την ομάδα του Καμπανιακού.
Στέλιο ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την τριαινα στο στήθος. Καλώς ήρθες ξανά στην μεγάλη οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Καλώς ήρθες στο σπίτι…”

Αφήστε μια απάντηση