Η πρώτη προπόνηση του Ποσειδώνα (2 ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η πρώτη προπόνηση του Ποσειδώνα (2 ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Το πρώτο ραντεβού της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, χωρίς τυμπανοκρουσίες και σε απολύτως χαμηλούς τόνους, είχαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα.

Λίγο μετά τις 6, ο προπονητής, Αγγελος Ζαζόπουλος, έδωσε το… εναρκτήριο λάκτισμα και οι 28 παίκτες μπήκαν στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μηχανιώνας για το πρώτο τρέξιμο.

Ξεχώρισε, το δίχως άλλο, η παρουσία του μεγάλου φετινού ονόματος της ομάδας, του τερματοφύλακα, Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος, έχοντας όρεξη μικρού παιδιού ανυπομονούσε για την προπόνηση!

Λίγο πριν από την έναρξη, στους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος, Στέλιος Κάλφας, ο οποίος υπογράμμισε την αγάπη που τρέφει η διοίκηση για την ομάδα και πως με αυτή την αγάπη θα περιβάλλει άπαντες, ώστε να γίνει πιο εύκολη η φετινή δύσκολη προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής (δείτε πιο κάτω στο βίντεο).

Ο προγραμματισμός αναφέρει δοκιμές παικτών το πρώτο διάστημα, ολοκλήρωση του ρόστερ μέχρι τα μέσα Αυγούστου και ακολούθως αρκετά φιλικά παιχνίδια.

Δείτε σε βίντεο τι είπε ο πρόεδρος Στέλιος Κάλφας και το πρώτο τρέξιμο των ποδοσφαιριστών στον υπέροχο χλοοτάπητα του γηπέδου της Μηχανιώνας:

Αφήστε μια απάντηση