Η προκήρυξη του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Δήμου Θερμαϊκού

Η προκήρυξη του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Δήμου Θερμαϊκού

Προκήρυξη

3ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Το γραφείo Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού θ α προβεί στην διοργάνωση Αγώνα Δρόμου, το Σάββατο 23Σεπτεμβρίου 2023, στην Περαία με τον διακριτικό τίτλο:«3ος ThermaikosRun 2023». Η διαδρομή θα είναι 14 χλμ (Αγωνιστική) & 2,3 χλμ (περιπατητική) και θα πραγματοποιηθεί εντός ορίων Δήμου Θερμαϊκού και συγκεκριμένα από την Περαία έως την Αγία Τριάδα.

Ώρα έναρξης: 9:30 και λήξη: 13:00.

Α) Αγωνιστικός Δρόμος 14.000 μέτρων

Ο Αγωνιστικός Δρόμος αγώνας γίνεται δίπλαστην θάλασσα σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της δημοτικής ενότητας Θερμαϊκού (Περαία –Νέοι Επιβάτες – Αγιά Τριάδα) με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας στην Περαία, αναστροφή στις εγκαταστάσεις ΚΑΠΠΑ 2000 , δεύτερη αναστροφή στην Αγία Τριάδα στο τέλος του πεζοδρόμου ( εστιατόριο «Πρίγκιπας») και τερματισμός στην πλατεία Ελευθερίας. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, συνολικής απόστασης 14 χιλιομέτρων.Χρονικό όριο του αγώνα είναι οι 2:15 ώρες.

Ώρα εκκίνησης αγωνιστικού: 09:30

Παροχές στους συμμετέχοντες

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Τ-shirtτης διοργάνωσης
Υδροποσία
Μετάλλιο συμμετοχής
Μπανάνα στον τερματισμό –νερό
Ασφάλεια σε όλη την διαδρομή
Εγγραφή στον αγώνα
Δηλώσεις Συμμετοχής

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος, έως 250 αθλητές. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλιο και t-shirt της Διοργάνωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι 20+00 και με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.smfsports.gr

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα θα έχουν αθλητές ηλικίας από 15 και πάνω.Για ηλικίες15-18 απαιτείται συγκατάθεση γονέα

.Η διοργανώτρια αρχή τονίζει πως την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται νέες εγγραφές.

Β) Λαϊκός Περιπατητικός Δρόμος 2.300 μέτρων

Ο Περιπατητικός δρόμος έχει αφετηρία το ΚΑΠΠΑ Περαίας και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού (Π. Κουντουριώτου) με τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω (προτείνεται τα παιδιά να συμμετέχουν με συνοδό).

Δηλώσεις Συμμετοχή για τον Περιπατητικό αγώνα δεν γίνονται ηλεκτρονικάκαι όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να έρχονται στον χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων ΚΑΠΠΑ του Δήμου Θερμαϊκού, για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχήςτους. Εκεί ορίζεται και η αφετηρία του Περιπατητικού Αγώνα με τερματισμό στην πλατεία Ελευθερίας (Περαία) και την παραλαβήτων μεταλλίων και βεβαιώσεων συμμετοχής τους.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες του Περιπατητικού αγώνα να προσέλθουν τουλάχιστον 30 (τριάντα) λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα στη γραμματεία που θα βρίσκετε στο χώρο του ΚΑΠΠΑ για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Ώρα εκκίνησης περιπατητικού (10:00) και προσέλευση το αργότερο στις 9:30

Χρονομέτρηση

Η χρονομέτρηση του αγώνα των 14χλμ. θα γίνει από την εταιρία SMF SPORTSμε 4 σημεία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, 1ο στην Αφετηρία, 2ο στο 2.3 χλμ. εντός ΚΑΠΠΑ Δήμου Θερμαϊκού, στο 3ο στο 9.5 χλμ και 4ο στον Τερματισμό της Πλατεία Ελευθερίας –Περαίας. Τα αποτελέσματα θα είναι live, στην σελίδα της εταιρίας SMFSPORTS www.smfsports.gr

Γραμματεία

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023και Ώρες 8:00 έως 9:15

Φάκελοςαθλητή

Aριθμός συμμετοχής με αναγραφή ονοματεπώνυμο
Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
4 παραμάνες για τοποθέτηση του αριθμού συμμετοχής
Αριθμός αθλητή / παραλαβή

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να προσέλθουν 1 (μία) ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας-Περαίας για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους που θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο τους μαζί με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

Η τεχνική ενημέρωση θα γίνει στο χώρο εκκίνησης 15 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Σταθμοί τροφοδοσίας

Θα υπάρχουν 3 σταθμοί υδροποσίας και 3 σημεία ελέγχου Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος

Ασφάλεια

Ο αγώνας διεξάγεται σε κλειστό για τα οχήματα δρόμο κυκλοφορίας και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν Ιατρός, Ασθενοφόρο καθώς και Σύλλογοι Εθελοντών, ώστε να παρέμβουν όποτε και αν χρειαστεί.

Βραβεύσεις

Θα γίνουν στην Πλατεία Ελευθερίας-Περαίας στον χώροτερματισμού

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοινικητές στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικώντης γενικής κατάταξης, ενώ βραβεία θα δοθούν και στον νεότερο και γηραιότερο Αθλητή του αγώνα.

Parkingστην ευρύτερη περιοχή σε ελευθέρους χώρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Εγγραφές την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται

Αποποίηση ευθύνης

Οι διοργανωτές και συνδιοργανωτές του αγώνα δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την σχετική αίτηση, δηλώνουν ότι έχουν την αποκλειστική ευθύνη συμμετοχής τους στον αγώνα με τον διακριτικό τίτλο «3ος ThermaikosRun2023». Κάθε συμμετέχων/αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει Ιατρική Βεβαίωση συμμετοχής στον αγώνα με δική του ευθύνη. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους.

Αποδοχή

Με τη δήλωση συμμετοχής οι συμμετέχοντες/αθλητές αποδέχονται τους παρόντες όρους τέλεσης του αγώνα καθώς και το υγειονομικό πρωτόκολλο τέλεσης αγώνων εκτός σταδίου της ΓΓΑ και οφείλουν να τους σεβαστούν, να υπακούν στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοούν ότι θα κινηθούν και εκτός αστικού ιστού και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να εκτεθούν σε άσχημες καιρικές συνθήκες που τυχόν θα επικρατούν στη περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη πρώτες βοήθειες στον τερματισμό και κατά το μήκος της διαδρομής.

Οι απονομές όλων των αγώνων θα γίνουν στις 11:30 στην Πλατεία Ελευθερίας .

Σας περιμένουμε όλους σας να απολαύσετε έναν υπέροχο αγώνα και να συνδυάσετε μία μικρήαπόδρασηαπό την καθημερινότητα δίπλα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού.

Εκ μέρους της επιτροπής

Γαβράς Χριστόφοροςτηλ.επικ. 6938716975
Νταβελίδης Δημήτριος
Βέλκος Ζαχαρίας
Γιαννακίδης Συμεών
Γουργουνίδης Βασίλειος
Καραθάνος Ιωάννης
Τσουργιάννη Δέσποινα
Χαρμπή Ευαγγελία

Αφήστε μια απάντηση