Η Κατερίνα μόλις στα 36 της, «έσβησε» στα χέρια των γιατρών στα επείγοντα. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα μόλις στα 36 της, «έσβησε» στα χέρια των γιατρών στα επείγοντα. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήθελα να κάνω πράγματα για το παιδί μου, να προλάβω…». Είναι η οδύνη ενός γονιού που χάνει το παιδί του.

«Χρόνια ολόκληρα δίπλα της. Τώρα πώς θα πορευθώ δεν ξέρω. Η Κατερίνα μου δε θα γυρίσει. Έχει πάει στους αγγέλους, εκεί που τις αρμόζει».

Η Κατερίνα μόλις στα 36 της, «έσβησε» στα χέρια των γιατρών στα επείγοντα. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό ωστόσο όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν πια αργά.

«Ήρθε σε σηπτική κατάσταση προθανάτια θα έλεγα. Οπότε ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να επανέλθει. Πριν διασωληνωθεί υπέστη ανακοπή. Επανήλθε, διασωληνώθηκε και μετά από μια ώρα κατέληξε», είπε ο Αθανάσιος Βομβάς, παθολόγος.

«Τώρα με τον κορωνοϊό είχα φοβηθεί και δεν πήρα απόφαση να την κατεβάσω στο νοσοκομείο. Εδώ μου έλεγαν ‘μην τυχόν και το παιδί το μεταφέρω σε νοσοκομείο γιατί θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση’. Κι αυτό το κομμάτι με βασανίζει και λέω μήπως να την πήγαινα και μήπως… να προλάβαινα; Δεν ξέρω».

Η 36χρονη Κατερίνα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Η μητέρα της, φύλακας άγγελός της, φοβήθηκε να της κάνει το εμβόλιο, εμβόλιο με το οποίο έχουν εμβολιαστεί τόσο ο σύζυγός της όσο και τα άλλα δύο παιδιά της.

«Εννοείται, εννοείται και τα αδέρφια της. Αλίμονο. Λόγω των προβλημάτων για την Κατερίνα μου δεν είχα πάρει την απόφαση να κάνουμε το εμβόλιο».

Πέθανε μέσα στο σπίτι της 42χρονη στη Λάρισα
Συγκλονισμένη παραμένει η Λάρισα από τον θάνατο 42χρονης. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό όμως στο νοσοκομείο δεν πήγε ποτέ. Κατέληξε μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το θέμα είναι ότι αυτό που του είπα: ‘Βρε Πέτρο γιατί δεν πήρες, εντάξει, δεν κάνατε το εμβόλιο. Γιατί δεν πήρατε το ασθενοφόρο;’ Και μου απαντάει ότι είχε τελειώσει ας πούμε το Covid και ότι υποτροπίασε. Ένας άνθρωπος πιστεύω που δεν το πιστεύει και είναι ανεμβολίαστος δε θα το αντιμετωπίσει και σοβαρά», λέει γειτόνισσα του θύματος.

Αφήνει πίσω της σύζυγο και δυο παιδιά αλλά και δεκάδες φίλους που αδυνατούν να πιστέψουν πως «φεύγουν» άνθρωποι από κορωνοϊό όταν τους δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού.

«Εγώ προσωπικά σοκαρίστηκα, με την έννοια είναι φρίκη το 2021 σε μία πόλη σαν τη Λάρισα που έχει δύο νοσοκομεία, ένα ιδιωτικό που έχει πρόσβαση να πας όπου θέλεις, να παίρνουν νεκρή μία κοπέλα στο σεντόνι με σπάγκο και να την κατεβάζουν με τα πόδια. Και η κοπέλα που είναι στον πρώτο άνοιξε την πόρτα και της είπαν αυτοί ‘κλείσε, κλείσε γρήγορα’. Δεν είναι καθόλου ωραίο ψυχολογικά για όλους εμάς να παίρνουν από την πολυκατοικία νεκρούς ανθρώπους. Μου θύμισε λίγο όταν πρωτοβγήκε ο Covid στην Κίνα που σφράγιζαν τις πολυκατοικίες και τους έβγαζαν όλους νεκρούς. Εντάξει δε νοείται το 2021 να ζούμε τέτοιες καταστάσεις», συμπληρώνει η γειτόνισσα.

«Τα εμβόλια είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων»

Την στιγμή που ο Μητροπολίτης Κοσμάς «μάχεται» για τη ζωή του στην εντατική του Ευαγγελισμού, τα όσα υποστηρίζει ο ιεροκήρυκας Παύλος Ντανάς σε σημεία επιστολής του προκαλούν θλίψη.

«Όλα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων. Δε φοβόμαστε έναν κορωνοϊό γιατί με αυτόν τον τρόπο ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου».

Ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς καταφέρθηκε εναντίον και του Μητροπολίτη Δωδώνης επειδή είχε αποδοκιμάσει την στάση άρνησης του Μητροπολίτη Κοσμά να εμβολιαστεί αλλά και να διασωληνωθεί.

Δείτε το συγκλονιστικό θέμα από το MEGA:

Αφήστε μια απάντηση