Η Κατερίνα Ζιούτα για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας: ” Σωστή η προσέγγιση του δημάρχου-Επιτέλους κάποιες κλειδαριές ανοίγουν”

Η Κατερίνα Ζιούτα για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας: ” Σωστή η προσέγγιση του δημάρχου-Επιτέλους κάποιες κλειδαριές ανοίγουν”

Θέση στο καυτό ζήτημα που απασχολεί την περιοχή μας, την αξιοποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, που ευτυχώς προχωρά όπως πρέπει, πήρε η Κατερίνα Ζιούτα. Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης τάσσεται υπέρ των κινήσεων που πραγματοποιεί η διοίκηση Τσαμασλή, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα ζήτημα υπεράνω κομμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της:

“Ένα θαρραλέο βήμα έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού που έδωσε το πράσινο φως και ενέκρινε κατά πλειοψηφία τους περιβαλλοντικούς όρους για τη δημοπράτηση και κατασκευή ενός τουριστικού χωριού υψηλών προδιαγραφών με ξενοδοχείο στο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας.

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την προσεκτική και με σεβασμό στην περιουσία του Δημοσίου, προσέγγιση του δημάρχου κ. Τσαμασλή και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, σε ένα ζήτημα υπεράνω κομμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων.

Το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας που ήταν ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής, αφέθηκε επί δεκαετίες στη φθορά του χρόνου και την εγκατάλειψη, προκαλώντας θλίψη και απογοήτευση σε όλους μας.

Το κλειδί της προόδου και της εξέλιξης το έχουμε εμείς. Χαίρομαι ειλικρινά που επιτέλους κάποιες κλειδαριές ανοίγουν”.

Αφήστε μια απάντηση