Η απόλυτη άγνοια στον Δήμο…ΘΑ ψάξουν, ΘΑ ρωτήσουν… Καληνύχτα!

Η απόλυτη άγνοια στον Δήμο…ΘΑ ψάξουν, ΘΑ ρωτήσουν… Καληνύχτα!

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση συνδημότισάς μας στην ομάδα “Κίνηση Πολιτών Επανομής” σχετικά με επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων που τρέχουν σε άλλους Δήμους, αλλά όχι στον Δήμο Θερμαϊκού:

“Για ακόμη μια φορά ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων αποκλείει τους δημότες Θερμαϊκού! Είναι το 5ο πρόγραμμα που δεν περιλαμβάνει το Δήμο μας αν και το συγκεκριμένο που εντόπισα σήμερα αφορά εστίαση και τουρισμό. Ρωτώντας και σήμερα στο ΚΕΚ δεν μπόρεσαν να μου εξηγήσουν τον επαναλαμβόμενο αποκλεισμό των ανέργων δημοτών μας, αφήνοντας αιχμές για ίσως μη αίτηση του Δήμου στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατόπιν τούτου επικοινώνησα με το γραφείο του Δημάρχου και ενημέρωσα, μήπως τελικά όντως ως Δήμος πρέπει να κάνει στείλει κάποια αίτηση προκειμένου να συμπεριληφθεί σε επόμενο πρόγραμμα. Η κυρία που μίλησα υποσχέθηκε να το ψάξει…”

Οπως αναφέρει στη συνέχεια η συνδημότισά μας της τηλεφώνησε άνθρωπος από τον Δήμο, προκειμένου να τους ενημερώσει (!!!), ώστε στη συνέχεια ως Δήμος να ψάξει το θέμα (κατόπιν εορτής ασφαλώς)

Υπνε που παίρνεις τα παιδιά, έλα πάρε και τούτους…

Αφήστε μια απάντηση