Η ανάρτηση Κούτουκα και η… πολιτική αντιπαράθεση για τον Ποταμό

Η ανάρτηση Κούτουκα και η… πολιτική αντιπαράθεση για τον Ποταμό

Μία ανάρτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστα Κούτουκα, ήταν αρκετή για να πάρει φωτιά το διαδίκτυο γύρω από το θέμα της χαμένης «γαλάζιας σημαίας» στον Ποταμό. Υπήρξαν σχόλια από μέλη της νυν Διοίκησης του Δήμου και κάποια στιγμή… χάθηκε η μπάλα!

Η ανάρτηση Κούτουκα:

«Η παράταξή μας, από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το θέμα, έκανε και κάνει ότι είναι απαραίτητο με την εμπειρία που διαθέτει, ώστε να επιστρέψει άμεσα η σημαία στον ιστό της.»
Η παραπάνω δήλωση αναγράφεται σε δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης.
Μόλις χθες με άλλο δελτίο τύπου, δυσφημούνταν ο τόπος μας χωρίς κανένα δισταγμό!
Δόκτωρ Τζέκιλ – Μίστερ Χάιντ!
Καλό θα ήταν την «εμπειρία» που διαθέτει η συγκεκριμένη παράταξη να την διαθέσει προκειμένου να λύσει τα δικά της προβλήματα που απ’ ότι διαβάζουμε, δεν είναι λίγα.
Ο Δήμος μας ευτυχώς για τον τόπο, έχει Δήμαρχο ο οποίος λύνει με σοβαρότητα και πρόγραμμα, προβλήματα που γεννιούνται καθημερινά από την ίδια τη ζωή!»

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Υγείας, Ιωσήφ Μισαλέμης, παίρνοντας τη σκυτάλη, σχολίασε: «Απίστευτα αδίστακτοι στην προσπαθεια τους να πλήξουν την διοικηση και τον δήμαρχο δεν διστάζουν να πλήξουν ολόκληρο το δήμου δυσφημιζοντάς τον πανελλαδικα όταν λένε μισές αλήθειες ,σε ότι αφορά την απόσυρση της γαλάζιας σημαίας από τον ποταμο στηρίχθηκαν σε μια καταγγελία για την νατούρα . Οι μνήμες είναι ακόμα νωπες !
Χασανε 4 γαλάζιες σημαίες και πανηγύριζαν για την απόκτηση μιας ,τότε το χαρακτηρισα ως κατάντια .
Ξέχασαν το μαύρο καλοκαιρι του 2017 όταν δεν κατάφεραν να οργανώσουν ναυαγοσωστική μέχρι την μισή σεζον αφήνοντας ακάλυπτες τις πολυσύχναστες
παραλίες του δήμου μας με όλες τις τραγικες συνέπειες που ακολούθησαν και το μαμούθ πρόστιμο των 80000 € από το λιμενικό .
Κώστα δεν είχα σκοπό να σχολιάσω επειδή γνωρίζω τις προθέσεις τους ..απλά ήθελα να φρεσκάρω την μνήμη αυτων που ξέχασαν τα τραγικά γεγονότα εκείνη την μαύρη περίοδο . Ο κόσμος θυμάται πως ήταν ο Δήμος τότε και πως είναι τώρα».

Ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Μήλιος, ρώτησε κάτι λογικό: «Γιατί πρέπει να απαντά πάντα ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος και όχι π.χ. ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Περιβάλλοντος η’ π.χ ο Δήμαρχος;».

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι ουδείς αναφέρθηκε στην ουσία του θέματος, δηλαδή την απώλεια της γαλάζιας σημαίας. Η κουβέντα πήγε στα… προβλήματα του καθενός, στο 2016, στο 2017, στο ποιος πρόλαβε να αποχωρήσει πρώτος κ.ο.κ. Μάλιστα κάποιος έφτασε μέχρι τις… αμμοθύνες!!! Ελεος…

Αφήστε μια απάντηση