“Η έκπτωση του 0%, ο λόγος “συμβόλαιο” του κ. Τσαμασλή και τα εκατομμύρια”

“Η έκπτωση του 0%, ο λόγος “συμβόλαιο” του κ. Τσαμασλή και τα εκατομμύρια”

Ανακοίνωση από τη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη για ακόμη μία περίπτωση διαγωνισμού στον Δήμο Θερμαϊκού με έναν ενδιαφερόμενο και έκπτωση στο 0%!

Διαβάστε αναλυτικά:

“Άλλη μια ιστορία «τρέλας», άλλη μια περίπτωση του ΕΝΟΣ και μόνου ενδιαφερόμενου που προκαλεί ερωτηματικά χωρίς απαντήσεις. Μόνο που αυτή τη φορά οι διοικούντες τον Δήμο μας έκαναν ένα βήμα παρακάτω δεχόμενοι το σύνηθες ποσοστό έκπτωσης του 1% στο εντυπωσιακό… 0% !!! Απίστευτα πράγματα κι όμως αληθινά!

Αναφερόμαστε στη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά, ύψους 47.000€ , η οποία κατατέθηκε στον Δήμο από ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ (για πολλοστή φορά) ενδιαφερόμενο και αφορά την τοποθέτηση χημικών τουαλετών. Και μάλιστα με έκπτωση 0% !!!

Θυμίζουμε πως ο κ.Τσαμασλής αποφάσισε τον Ιούλιο του 2020 και ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο του 2021 διαγωνισμό καθαριότητας με το ιλιγγιώδες ποσό για επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης 7.536.521,60€, διπλασιάζοντας το κόστος της αποκομιδής. Η έκπτωση από τον ανάδοχο του έργου ήταν μόλις 1,5% !!!

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν οι εξής: ΕΝΑΣ!

Αντί λοιπόν, να κηρύξει άγονο τον διαγωνισμό, στις 19/01/2021, στην Οικονομική Επιτροπή τον ενέκρινε επιβαρύνοντας τα ταμεία του δήμου μας και τους δημότες με το αστρονομικό ποσό των 7.500.000€.

Και μάλιστα όταν σε όλη την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής περιόδου αλλά και προεκλογικά έλεγε ότι κανέναν διαγωνισμό δεν θα κάνει δεκτό, εφόσον έχει μικρό ποσοστό έκπτωσης και συμμετέχει μόνο ένας διαγωνιζόμενος.

Σήμερα έρχεται και δέχεται το απόλυτο 0%. Όπως αντιλαμβάνεστε ο λόγος του αποτελεί “συμβόλαιο”!

Οι αλλοπρόσαλλες και ανεξήγητες επιλογές του, προκαλούν μέγα οικονομικό πρόβλημα στον Δήμο μας, επιβαρύνουν τους δημότες και δημιουργούν «τρύπες» που και αχρείαστες είναι και επικίνδυνες για την βιωσιμότητα ενός, μέχρι πριν από 20 μήνες, απόλυτα οικονομικά υγιέστατου Δήμου”.

Αφήστε μια απάντηση