Ημερίδα Πολιτικής Προστασίας με τον Κ. Κοκολάκη

Ημερίδα Πολιτικής Προστασίας με τον Κ. Κοκολάκη

Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας σήμερα, 1η Μαρτίου και ο Κωνσταντίνος Κοκολάκης θα μιλήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα.

Ο Δήμος Παύλου Μελά και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας, που έχει καθιερωθεί την 1η Μαρτίου, διοργανώνει τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Πολιτική Προστασία, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Εθελοντών».

Η ημερίδα θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης με ομιλητή τoν τ. Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Μακεδονίας – Θράκης κ. Κωνσταντίνο Κοκολάκη.

Παρεμβάσεις και ερωτήσεις θα γίνουν από εθελοντικές ομάδες και αυτοδιοικητικά στελέχη. Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει τη σημασία της προετοιμασίας και οργάνωσης των Δήμων για την καλύτερη αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και η συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού πριν επιληφθούν οι αρμόδιες Αρχές.

Ο Δήμος Παύλου Μελά κάθε χρόνο διοργανώνει αντίστοιχες ημερίδες και εκπαιδευτικές ασκήσεις σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας και τη Σχολική Κοινότητα με μεγάλη συμμετοχή, είτε πρόκειται για εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών είτε για την αντιμετώπιση αστικών πυρκαγιών, σεισμών και έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, καλούνται να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο λίγα λεπτά πριν την έναρξη:

https://zoom.us/j/99806653605

Αφήστε μια απάντηση