Ζεστός καιρός με πιθανές βροχές από το βράδυ

Ζεστός καιρός με πιθανές βροχές από το βράδυ

Η πρόβλεψη για τον καλό καιρό από τον συντοπίτη μας μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Ζεστός καιρός, από το μεσημέρι αυξημένη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Πιθανές λίγες ασθενείς βροχές το απόγευμα και το βράδυ κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Άνεμοι, στο Ιόνιο Βορειοδυτικοί 4-6, στο Αιγαίο Ανατολικοί 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια χώρα από 12 έως 29, στο Ιόνιο, τη δυτική, κεντρική και νότια χώρα από 14 έως 33, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες από 16 έως 29, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 17 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά αυξημένη από το μεσημέρι, το βράδυ πιθανές ασθενείς βροχές. Άνεμοι Βορειοδυτικοί 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι αυξημένη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Τρίτη του Πάσχα, 4-5-2021

Πρόσκαιρη αλλαγή με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα καλός καιρός με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Τετάρτη, 5-5-2021

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση από το απόγευμα συννεφιά με τοπικές βροχές το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος και το βράδυ η Μακεδονία. Οι άνεμοι Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αφήστε μια απάντηση