Ζαζόπουλος στο BestCity.gr: ” Αριστες οι εντυπώσεις μου, πάμε για εξάποντο στους Σαρακηνούς”

Ζαζόπουλος στο BestCity.gr: ” Αριστες οι εντυπώσεις μου, πάμε για εξάποντο στους Σαρακηνούς”

Ο νέος προπονητής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Αγγελος Ζαζόπουλος, μίλησε στο BestCity.gr, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα, αλλά και για το αυριανό του ντεμπούτο, στους Σαρακηνούς της Πέλλας, κόντρα στη Θύελλα.

“Εχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη μου επαφή στη Μηχανιώνα. Είναι πραγματικά άριστες οι εντυπώσεις μου! Πρόκειται για μια νοικοκυρεμένη ομάδα με ανθρώπους που την αγαπούν”, είπε αρχικά ο κ. Ζαζόπουλος και συνέχισε: “Αγωνιστικά, θεωρώ πως η ομάδα δεν πρέπει και, τελικά, δεν θα κινδυνεύσει, διότι έχει πολύ καλό υλικό. Νομίζω πως πολύ σημαντικό είναι το ματς που θα παίξουμε την Κυριακή με την Θύελλα Σαρακηνών. Πάμε να πάρουμε το… εξάποντο εκεί, διότι επί της ουσίας μια πιθανή δική μας νίκη θα έχει σημασία έξι και όχι τριών βαθμών!”

Και ο κόουτς Ζαζόπουλος, κατέληξε:” Δεν είμαι άνθρωπος που λέω πολλά… Ειδικά όταν έχω μόλις λίγες ημέρες σε μια ομάδα. Φιλοσοφία ζωής για μένα και μυστικό της επιτυχίας είναι να… γουστάρεις αυτό που κάνεις! Εάν συμβαίνει αυτό, σε οποιονδήποτε τομέα, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις”.

Πέραν του Δεληγιαννίδη ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα πάει στην Πέλλα, οι “κυανόλευκοι” δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση