Ζαβέρκος: ” Συνεχίζουμε τις δράσεις μας και την Μεγάλη Εβδομάδα”

Ζαβέρκος: ” Συνεχίζουμε τις δράσεις μας και την Μεγάλη Εβδομάδα”

Το δικό του μήνυμα, εν μέσω αυτών των άγιων ημερών που διανύουμε, έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Αντώνης Ζαβέρκος. Ο Σύνδεσμος για τα αδέσποτα που πραγματοποιεί τεράστιο έργο θα βρίσκεται κοντά στα ζωάκια καθ΄ όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

“Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση τις δράσεις μας στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ, σε όλες τις περιοχές ευθύνης μας (Δήμοι: Καλαμαριάς, Θέρμης και Θερμαϊκού). Σε καθημερινή βάση αυτοκίνητα και τα συνεργεία του Συνδέσμου μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό, βρίσκονται στους δρόμους, προκειμένου να περιθαλψουμε και να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζωάκια.

Στο πλαίσιο αυτό, κινείται ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ και καθ΄ όλη την διάρκεια και της Μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε, διενεργώντας, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, τσιπαρίσματα, στειρώσεις, χειρουργικές επεμβάσεις, αιματολογικές εξετάσεις, αμπούλες, χάπια για αχινοκοκο, τσιμπουρια, σκνιπες, ψύλλους κλπ καθώς και φάρμακα για διάφορες παθήσεις και αποθεραπείες καθώς και παροχή ξηράς τροφής και κονσέρβες για την σίτιση των αδέσποτων φίλων μας σε καθημερινή βάση στούς δημότες σε φιλόζωους και σε φιλοζωικά σωματεία των περιοχών μας για να παραμένουν τα ζωάκια υγιή.

Παράλληλα, στα αδέσποτα σε γάτες και σκύλους όπως πάντα γίνεται, δίνουμε μεγάλη σημασία στις στειρώσεις όπου σε καθημερινή βάση γίνονται από οκτώ έως δέκα στειρώσεις για την μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων. Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου εσωτερικών και αγροτικής ανάπτυξης για τις χρονιές 2020 και 2021 βρίσκεται στην πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα ανάμεσα σε 335 δήμους σε παροχές υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα προς τους πολίτες και τα αδέσποτα ζωάκια συντροφιάς σκύλους και Γάτες.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και σε όλες, ήρεμες και ήσυχες Άγιες ημέρες. Η Μεγάλη Εβδομάδα, είναι μια περίοδος περισυλλογής με τον εαυτό μας, με τους γύρω μας, αλλά και με τα ζωάκια μας. Είτε δεσποζόμενα, είτε αδέσποτα.

Ειδικά τα τελευταία έχουν μεγαλύτερη ανάγκη φροντίδας και συντροφιάς, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον άνθρωπο τούτες τις ημέρες.

Ας έχουμε, λοιπόν, την προσοχή μας και σε αυτές τις ψυχές που τριγυρνούν στους δρόμους, ψάχνοντας μόνο για αγάπη!
Καλό Πάσχα!”.

Αφήστε μια απάντηση