Ζαβέρκος: “Ο σκύλος δε νοιάζεται αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι…πλούσιοι ή φτωχοί!!

Ζαβέρκος: “Ο σκύλος δε νοιάζεται αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι…πλούσιοι ή φτωχοί!!

Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Αντώνης Ζαβέρκος, ευχήθηκε μ΄ έναν ξεχωριστό τρόπο στον καλλυτερο φίλο του ανθρώπου:

“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! 26 Αυγούστου!!! Παγκόσμια μέρα σκύλου!!! Υιοθετείστε ένα αδεσποτάκι!!! Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, παντοτινοί σύντροφοι!!! Χρόνια πολλά σε αυτά τα υπέροχα ,αθώα και άδολα πλασματάκια που γιορτάζουν σήμερα !!! Δε μας αξίζετε αγάπες μου όμορφες!!! Είστε τόσο καλόψυχα ,με καρδιές γεμάτες από αγάπη για μας!!!

Είστε άγγελοι επί τής γης που ήρθατε να μας υπενθυμίσετε πως η ευτυχία βρίσκεται σε απλά και καθημερινά πράγματα, να μας διδάξετε την αγάπη που είναι κρυμμένη σε μέροι που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε…στο κούνημα μιας ουράς, σε ένα χαμόγελο του κηδεμόνα!!!Ο σκύλος δε νοιάζεται αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι…πλούσιοι ή φτωχοί!! Του αρκεί ένα χάδι και λίγο φαγητό για να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος!!!

Δυστυχώς η πλειονότητα του ανθρώπινου είδους μόνο πόνο σας προκαλεί!!! Μακάρι όλα τα ζωάκια να έχουν την αγάπη, την τρυφερότητα και τη στοργή που τους αξίζει!!! Επειδή όλα τα σκυλάκια αξίζουν ένα σπίτι αλλά δυστυχώς όλα τα σπίτια δεν είναι άξια για να έχουν ένα σκυλάκι!!!”

Αφήστε μια απάντηση