Εχει θέατρο απόψε: “Οι πανουργίες του Μπερτόδουλου”, στο ΚΑΠΠΑ (20:30)

Εχει θέατρο απόψε: “Οι πανουργίες του Μπερτόδουλου”, στο ΚΑΠΠΑ (20:30)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση ανεβαίνει απόψε στο θέατρο ΚΑΠΠΑ της Περαίας. “Οι πανουργίες του Μεπρτόδουλου”, αναμένεται να προσελκύσουν και να ικανοποιήσουν το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής μας, απόψε στις 8:30 το βράδυ.

Ο άξεστος αλλά πανέξυπνος χωρικός Μπερτόλδος, καταφθάνει με τον γάιδαρό του στην αυλή του βασιλιά της Λομβαρδίας Αλμποίνο. Ο βασιλιάς για να διασκεδάσει μαζί του, του κάνει αλλεπάλληλες ερωτήσεις και του βάζει διάφορες δοκιμασίες… από τα βάθη των αιώνων, λαϊκός ήρωας Μπερτόλδος, ως ο έξυπνος δούλος, υπηρέτης ή και υπήκοος που διασκεδάζει τον αριστοκράτη αφέντη, υπάρχει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, σε πολλά κλασικά έργα, επώνυμα κι ανώνυμα.

Από τον βίο του Αισώπου και τον Αριστοφάνη έως την Κομμέντια ντελ Άρτε και τις κωμωδίες του Μολιέρου. Από τον Δον Κιχώτη του Θερβάντες ως τον Νασρεντίν Χότζα και τον Καραγκιόζη. Από τον κ. Κόϊνερ του Μπρεχτ, ως τον Καπετάν Μιχάλη του Καζαντζάκη και την Αληθινή απολογία του Σωκράτη του Βάρναλη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία/Κίνηση: Γιάννης Πουταχίδης
Σκηνικά/Κουστούμια: Ευαγγελία Μοβσεσιάν Μουσικές επιλογές: Μαριάνθη Ζερβουδάκη, Γιάννης Πουταχίδης Κάμερα/Βίντεο: Δημήτριος Μπελογιάννης
Επιμέλεια τεχνολογικού υλικού: texniseidolon, theatrehouse, nrg productions
Οργάνωση παραγωγής: Κέντρο Εικαστικών-Παραστατικών-Οπτικοακουστικών Τεχνών, Τέχνης Είδωλον https://texniseidolon.wordpress.com/

ΔΙΑΝΟΜΗ
Χριστίνα-Αλεξάνδρα Μιχέλη: Βασιλιάς Β
Ευαγγελία Μοβσεσιάν: Αυλικός, Αουρέλια, Μπερτόλδος Δ
Χριστίνα Μπελογιάννη: Αυλικός, Γυναίκα, Μπερτόλδος Γ
Tosic Boris: Βασιλιάς Γ, Απεσταλμένος, Τζάφος
Ελένη Σαριανίδου: Αφηγητής, Βασίλισσα
Γεωργία Τσιπέλη: Βασιλιάς Α, Γυναίκα
Ανατολή Χατζηκωνσταντίνου: Μπερτόλδος Α, Αυλικός, Φαγότος
Δήμητρα Χατζηκωνσταντίνου: Λύσσα, Μπερτόλδος Β, Αυλικός
Ακόλουθες: Ζωή Βασιλειάδου, Βίκυ Καραγκούνη, Σοφία Παναγιώτου
Φωνή Τελάλη: Θωμάς Σιαμούλης
Ερασιτεχνική θεατρική Ομάδα Ενηλίκων και Εφήβων «Τέχνης Είδωλον» του Κέντρου Εικαστικών-Παραστατικών-Οπτικοακουστικών Τεχνών.
https://texniseidolon.wordpress.com/

Οι θεατρικές παραστάσεις πραγματοποιούνται τηρώντας όλα τα μέτρα και τις επίσημες οδηγίες για την προστασία από τη μετάδοση του Covid-19. Υποχρεωτική χρήση μάσκας, τόσο κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο, όσο και σε όλη τη διάρκεια της κάθε παράστασης.
Η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (εντός 6 μηνών από τη διάγνωση). Ο έλεγχος πιστοποιητικών και ταυτοπροσωπίας διενεργείται κατά την είσοδο των θεατών στο θέατρο.

Αφήστε μια απάντηση