Εχει αγώνα σήμερα στην Επανομή- Η Αναγέννηση υποδέχεται τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς (15:00)

Εχει αγώνα σήμερα στην Επανομή- Η Αναγέννηση υποδέχεται τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς (15:00)

Τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, υποδέχεται σήμερα η Αναγέννηση Επανομής σε εξ΄ αναβολής αγώνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Το ματς είχε αναβληθεί πριν από μερικές ημέρες, λόγω της συρροής κρουσμάτων κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μπαλασά θα διεκδικήσει τη νίκη, προκειμένου να διευρύνει τη διαφορά που τον χωρίζει από την δεύτερη θέση του 2ου ομίλου, νιώθοντας πι άνετα στην κορυφή και ενόψει μάλιστα του ντέρμπι με με τον Αχιλλέα Τριανδρίας που έρχεται το Σαββατοκύριακο.

Η αναμέτρηση διεξάγεται (θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι) στην σκιά των όσων έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Σταυρούπολη με την απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων του Παύλου Μελά, όπως εξακολουθεί να καταγγέλλει ο προπονητής της Αναγέννησης:

“Αποφάσισα σε συνέχεια όσων είπα χθες το βράδυ και μετά την ανακοίνωση του Παύλου Μελά να πω τα εξής πράγματα. Δεν είπα κανένα ψέμα σε αντίθεση με τους ανθρώπους του Παύλου Μελά που ψεύδονται ασύστολα. Ότι είπα είναι αλήθεια και δεν το παίρνω πίσω. Ο λόγος που είπα ότι συνέβη στο γήπεδο είναι γιατί καλό είναι κάποια πράγματα να ακούγονται. Δεν έχω κανένα θέμα με τον κ. Τσαρδακλή σε προσωπικό επίπεδο αλλά όφειλε να μην αφήσει κανέναν να μπει μέσα και να διαδραματιστούν όλα αυτά που έγιναν. Δεν θα δώσω παραπάνω συνέχεια”, ανέφερε ο κ. Μπαλασάς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 16
2.Αχιλλέας Τριανδρίας 15
3.Παύλος Μελάς 14
4.Καρδία 13
5.Μαραθώνας 11
6.Ποσειδώνας Καλ. 10
7.Αετός Βασιλικών 9
8.Φοίνικας Πολίχνης 0

Αφήστε μια απάντηση