Ευχαριστήριο της ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού για τη δράση στην Περαία

Ευχαριστήριο της ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού για τη δράση στην Περαία

Δράση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε χθες στην Περαία με πρωτοβουλία της ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού. Η δράση στέφθηκε με επιτυχία και η ομάδα πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα:

“Ευχαριστούμε ολους εσάς που ανταποκριθήκατε στι κάλεσμα μας και στηρίξατε με την βοήθεια σας τον καθαρισμο παραλίας επίσης την πρόεδρο Τοπικού Περαιας #ΑννηΒουλγαρακη που μας τίμησε με την παρουσία της και βοήθησε στον καθαρισμο παραλίας Περαιας καθώς και τους φίλους εθελοντές Μικρας για την άψογη συνεργασία ..!!
Με την πρόσκληση “Έλα κι εσύ”, απευθύνθηκαν οι ομάδες Πολιτικής Προστασίας, Ε.Π.Π.ΜΙΚΡΑΣ και Εθοπακ Θερμαϊκού στον κόσμο. Οι δύο ομάδες συνεργάστηκαν και διοργάνωσαν μαζί την δράση.
Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε κοινή δράση καθαριότητας στην περιοχή της ακτής Θερμαϊκού, στην Περαία. Μια παραλία που πολλοί επιλέγουν για την βόλτα τους από όλες τις γειτονικές περιοχές. Ο καιρός βελτιώνεται και ευελπιστώντας και στην χαλάρωση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, συναποφασίστηκε η δράση καθαριότητας. Στόχος να προσφέρουμε στους επισκέπτες της ακτής Θερμαϊκού ασφάλεια και προστασία…”

Αφήστε μια απάντηση