Ετοιμο προς διαβούλευση και Προεδρικό Διάταγμα το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας

Ετοιμο προς διαβούλευση και Προεδρικό Διάταγμα το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας

Ετοιμο για να βγει στη διαβούλευση και ακολούθως να πάρει Προεδρικό Διάταγμα είναι το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, ένα εμβληματικό έργο για την περιοχή μας, το οποίο προχωρά και σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών.

Μετά από πολλά χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης, κάτι κινείται στο κάμπινγκ το οποίο, βάση σχεδίου, θα μετατραπεί σε μια πολύ μεγάλη τουριστική μονάδα. Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο πολυτελείας, κατοικίες πολυτελείας, ενώ παράλληλα θα υπάρξει χώρος για σχολική στέγη και ελεύθερη πρόσβαση των ανθρώπων στη θάλασσα, σε μια περιπατητική περιοχή αναψυχής!

Τι σημαίνει αυτό; Πως το 50% των 160 στρεμμάτων θα είναι πράσινο, δηλαδή κοινόχρηστος χώρος, άρα, λοιπόν, δεν υπάρχει κίνδυνος… τσιμεντοποίησης, όπως κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) επικαλούνται.

Σε λίγες ημέρες το συγκεκριμένο σχέδιο θα βγει στη διαβούλευση, ο κόσμος, για άλλη μία φορά, δημοκρατικά, θα έχει τη δυνατότητα παρατηρήσεων και προτάσεων (επί του σχεδίου) και εν συνεχεία θα περάσει στο στάδιο του Προεδρικού Διατάγματος και της δημοπράτησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ήδη, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από επενδυτές.

Αφήστε μια απάντηση