Ερχονται βροχές από το μεσημέρι και μετά

Ερχονται βροχές από το μεσημέρι και μετά

Από το μεσημέρι έως και τις βραδινές ώρες άστατος καιρός στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη βόρεια και ανατολική Θεσσαλία, με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες τοπικά ισχυρές συνοδευόμενες από χαλαζοπτώσεις. Καλός καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και δυτική χώρα από 14 έως 31 βαθμούς, στο Ιόνιο, τη δυτική, κεντρική και νότια από 14 έως 33, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 16 έως 29, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 16 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ισχυρές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.

Παρασκευή 28-5-2021

Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Εξαίρεση η κεντρική-ανατολική Μακεδονία και η Θράκη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Σάββατο 29-5-2021

Αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Κυριακή 30-5-2021

Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Εξαίρεση τα βόρεια ορεινά με λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Αφήστε μια απάντηση