Ερχεται ο Μπαντέρας και πάει Περαία!

Ερχεται ο Μπαντέρας και πάει Περαία!

Τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο) φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς την προσεχή Δευτέρα 28 Ιουνίου ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας “Μπαρακούντα” στην θα πρωταγωνιστήσει και η οποία θα γυριστεί, μεταξύ των άλλων και στην ακτή του Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BestCity.gr, από τα πρώτα μέρη που θα επισκεφθεί ο διάσημος ηθοποιός, προκειμένου να δει από κοντά τα φυσικά τοπία της ταινίας, είναι η Περαία! Ηδη του ετοιμάζεται υποδοχή αν και το μέρος που θα… καταλύσει παραμένει μέχρι τώρα επτασφράγιστο μυστικό για ευνόητους λόγους.

Στο μεταξύ, αα σκηνικά για το πρώτο γύρισμα του «The Enforcer» όπως ήταν μέχρι την περασμένη Παρασκευή γνωστή η ταινία- στήνονται αυτές τις ώρες στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η παραγωγή των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων τρέχει με τις υψηλότερες ταχύτητες. Οι υπεύθυνοι του κάστινγκ έχουν αρχίσει το fitting των βοηθητικών ηθοποιών, οι υπόλοιποι ρόλοι είναι στα τελευταία στάδια της επιλογής για να οριστεί το σύνολο των ατόμων που θα συμμετέχουν, εξοπλισμός αγοράζεται ή νοικιάζεται, τεχνικοί κάθε είδους έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη ώστε να συνεργαστούν με τους Έλληνες συναδέρφους τους, τεχνίτες κατασκευάζουν έπιπλα…

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσαρντ Χιουζ και μαζί με τον Αντόνιο Μπαντέρας θα συμπρωταγωνιστήσει η Κέιτ Μπόσγουορθ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα υποδύεται έναν μπράβο (ή και εκτελεστή) που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υπόκοσμου. Οταν θα ανακαλύψει ότι το αφεντικό του έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking και ότι ανάμεσα στα υποψήφια θύματά της είναι ένα νεαρό κορίτσι που το έχει σκάσει από το σπίτι του, ο ήρωας θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να το προστατεύσει.

Αφήστε μια απάντηση