Ερανος του Δήμου Θερμαϊκού για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Ερανος του Δήμου Θερμαϊκού για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Ειδικό λογαριασμό σε τράπεζα άνοιξε ο Δήμος Θερμαϊκού, καλώντας τους πολίτες να καταβάλουν τον οβολό τους υπερ των πληγέντων από τα φυσικά φαινόμενα. Πρόκειται, επί της ουσίας, για έναν ιδιότυπο έρανο.

Ιδού:

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη είναι η δύναμη μας.

Ο Δήμος Θερμαϊκού προκειμένου να σταθεί αποτελεσματικά δίπλα στους πληγέντες πολίτες και να τους συνδράμει, βοηθώντας και στηρίζοντας τους εκεί που πραγματικά το χρειάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες που ζουν, λόγω των ακραίων καταστροφικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν, καλεί τον κάθε ένα και την κάθε μία στο βαθμό που μπορεί και επιθυμεί να καταθέσει στον λογαριασμού που ανοίχτηκε από το Δήμο για αυτόν τον σκοπό, έως το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου, ήτοι έως 30-09-2021. Τα στοιχεία του ειδικού λογαριασμού είναι:

Τράπεζα EUROBANK, Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0094.09.0201197121, ΙΒΑΝ: GR0602600940000090201197121, Όνομα Δικαιούχου: Δήμος Θερμαϊκού. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού, εκεί όπου θα κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο.

Το αύριο είναι το σήμερα, για το οποίο φροντίσαμε χθες. Μόνο ενωμένοι, με οργάνωση και υπευθυνότητα, θα καταφέρουμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας τη δύναμη να φτιάξουν όσα κατέστρεψε η φωτιά”.

Αφήστε μια απάντηση