Επεκτείνεται η λειτουργία του κολυμβητηρίου στο ΚΑΠΠΑ

Επεκτείνεται η λειτουργία του κολυμβητηρίου στο ΚΑΠΠΑ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πολίτες για την επέκταση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου στο ΚΑΠΠΑ, εξέδωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αναλυτικά:

“Η Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Εθελοντισμού του Δήμου Θερμαϊκού σας ενημερώνει ότι σε συνέχεια της από 13/4/2021 ανακοίνωσης επαναλειτουργίας της Κολυμβητικής Δεξαμενής ΚΑΠΠΑ, σύμφωνα με το νέο Φ.Ε.Κ 1944/Β/13-5-2021, συνεχίζεται και επεκτείνεται η λειτουργία του Κολυμβητηρίου για χρήση μόνο από ενήλικες εφόσον: α) δεν υπερβαίνουν το όριο των 25 ατόμων ταυτόχρονα (3 άτομα ανά διαδρομή) και β) διενεργείται εβδομαδιαίο προληπτικό τεστ για κορωνοϊό COVID-19 (Self –test/Rapid Test, Μοριακό τεστ).
Κατ’εξαίρεση δεν απαιτείται η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ για κορωνοϊό COVID-19 στην περίπτωση προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού και υπό την προϋπόθεση της παρόδου δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.
Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά για όλους τους αθλούμενους. Οι Προπονήσεις θα διενεργούνται αφού προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2392024800 του Γραφείου Πολιτισμού Αθλητισμού (ώρες επικοινωνίας 8:30-14:30).
Για την όποια τροποποίηση της Νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
Σπαθής Κωνσταντίνος
ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής
Δήμος Θερμαϊκού”.

Αφήστε μια απάντηση