Επίσκεψη Σαραφίδη στον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη Σαραφίδη στον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών του Δήμου Θερμαϊκού, Στέλιος Σαραφίδης. Ο κ. Σαραφίδης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Μουρτζίνο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Σαραφίδης, δήλωσε:

“Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών του δήμου Θερμαϊκού επισκέφτηκα σήμερα το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελο Μουρτζίνο, τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Δήμου.

Τα θέματα αστυνόμευσης είναι πολλά και οφείλουμε να αναγωρίσουμε την καθημερινή προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ που κόντρα στις συνθήκες προσπαθούν να αναταπεξέλθουν.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε του επισήμανα τα προβλήματα που κυριαρχούν και έπειτα από τις γρήγορες και θετικές ενέργειες του κ. Μουρτζίνου, είχαμε ως αποτέλεσμα την άμεση ενίσχυση της αστυνόμευσης. Μου ανακοινώθηκε πως από αύριο θα υπάρξει δεύτερη βάρδια περιπολίας στο δήμο μας.

Θέλω να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω δημόσια που με δέχτηκε και για τις γρήγορες προσπάθειες του στη λύση των προβλημάτων”

Αφήστε μια απάντηση