Επίθεση Χατζηβαλάση σε Τσαμασλή: “Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής”

Επίθεση Χατζηβαλάση σε Τσαμασλή: “Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής”

Σκληρή επίθεση εξαπολύει ο Γιώργος Χατζηβαλάσης κατά του δημάρχου Τσαμασλή για το θέμα των βιοαποβλήτων στο Μεσημέρι. Είναι ένα θέμα για το οποίο ο νυν δήμαρχος έχει “καταδικαστεί” επανελημμένα απ΄ όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αλλά αρνείται να αποδεχτεί την πολιτική του γκάφα.

Ιδού η ανάρτηση της “Δράσης Πολιτών”:

“Στις 18 Δεκεμβρίου 2020 κοινοποιήθηκε στο δήμο μας η μελέτη κατασκευής της 2ης Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων, για να μπει σε διαβούλευση και να διαβιβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2021.
Αντ’ αυτού ο δήμαρχος ανέβασε τον σύνδεσμο της μελέτης στο site του δήμου, για να καλύψει τον τύπο χωρίς να κάνει οτιδήποτε άλλο. Όταν το ανακάλυψε και το κατήγγειλε η αντιπολίτευση, στις αρχές Μαρτίου 2021, συνέχισε κρυπτόμενος, επιδιώκοντας μια παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας, (είχε λήξει ήδη στις 17/01/2021) και στις 24 Μαρτίου (!!!) διαβίβασε την 430 σελίδων μελέτη στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, χωρίς δίκη του εισήγηση, ζητώντας την έγγραφη τοποθέτησή τους μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, αποφεύγοντας ο ίδιος να πάρει θέση επί του θέματος.
Η προσφυγή σε κουτοπόνηρους τακτικισμούς και επαρχιώτικους πολιτικαντισμούς ευτελίζει την εικόνα του δημάρχου, ο οποίος -αντί να ηγηθεί εκστρατείας για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας- προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τις γνωμοδοτήσεις των άλλων δημοτικών παρατάξεων, αποποιούμενος της ηγετικής του ευθύνης. Η ηγεσία απαιτεί παρρησία!
Υπενθυμίζουμε ότι, όταν στην συζήτηση του Προϋπολογισμού, ενωμένη η αντιπολίτευση κατέθεσε δική της πρόταση, η παράταξη του δημάρχου ξιφούλκησε εναντίον μας, ισχυριζόμενη ότι «η αντιπολίτευση δεν δικαιούται να καταθέτει δικές της προτάσεις. Το μόνο που δικαιούται, είναι να εκφράζει την αρνητική ή θετική της άποψη επί των εισηγήσεων που καταθέτει η συμπολίτευση» …
Ρωτάμε λοιπόν: Σήμερα, πού είναι η εισήγηση του δημάρχου;
Η Δράση Πολιτών, αν και δεν μετείχε στα λήψη των αποφάσεων από το 2016 μέχρι τώρα, ανέλαβε την ευθύνη να κάνει αυτό που δεν έκανε μέχρι σήμερα ο δήμαρχος. Δημοσιεύει μια συνοπτική περιγραφή των κύριων λειτουργικών και περιβαλλοντικών σημείων της μελέτης, για υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών και ανοιχτή διαβούλευση μαζί τους.
Για την
ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Γιώργος Χατζηβαλάσης”

Αφήστε μια απάντηση