Εκλογές ΤΩΡΑ ζητούν οι “Ελεύθεροι Ξανά” του Φαίδωνα Βόβολη

Εκλογές ΤΩΡΑ ζητούν οι “Ελεύθεροι Ξανά” του Φαίδωνα Βόβολη

Δελτίο τύπου με το οποίο καλούν την Κυβέρνηση να προκηρύξει άμεσα εκλογές, εξέδωσαν οι “Ελεύθεροι Ξανά” του Φαίδωνα Βόβολη.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλούμε όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να συστρατευθούν στο αίτημα μας για ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

👉Άνθρωποι χάνουν ή έχουν χάσει τη δουλειά τους γιατί κάποιος ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ αυθαίρετα να τους καταστρέψει τη ζωή και να τους οδηγήσει στην απόγνωση.
👉Έχουμε αποδεχθεί αυθαίρετα ΠΡΟΣΤΙΜΑ και αστυνομικά μέτρα σε όλους τους τομείς της ζωής μας χωρίς να εξυπηρετούν κάτι λογικό παρά μόνο την εκδικητικότητα και ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ μιας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ κυβέρνησης.
👉Στο επιχείρημα «αυτά γίνονται σε όλες της χώρες» απαντάμε ότι σε όλες τις χώρες πρωθυπουργός που δεν τηρεί τα μέτρα καραντίνας που ο ίδιος ανακοινώνει θα είχε παραιτηθεί στα πρώτα 5 λέπτα και δεν θα χαρακτηριζόταν απλά ως «ανέμελος».
👉Το λέμε σε όλους τους τόνους και καλούμε όλους τους Έλληνες στο πλευρό μας. ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ!
👉Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν θα αφήσουμε τον κόσμο να υποφέρει σωματικά και ψυχολογικά από μια υποταγμένη κυβέρνηση που δεν έχει καμία σχέση με την καθημερινότητα του ελληνικού λαού.
👉Δεν ειναι θέμα δεξιών, αριστερών, εμβολιασμένων, ανεμβολίαστων, δημοσίων υπαλλήλων, ελεύθερων επαγγελματιών και άλλων πολλών ιδιοτήτων αλλά είναι θέμα ΑΝΘΡΩΠΩΝ που είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι βρίσκονται στην ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ υποταγής.
👉Επομένως, πρέπει να το σταματήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ πριν να είναι αργά!
👉 Η επόμενη μέρα ΠΡΕΠΕΙ να περιλαμβάνει μόνο σεβασμό προς τους πολίτες – ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και το αντίστροφο.
👉Είμαστε έτοιμοι να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ και να δώσουμε τον ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ στο λαό μας.
👉Εμείς θα το πάμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, σας θέλουμε δίπλα μας, πρέπει όλοι και όλες να καταλάβουμε ότι η δύναμη είναι ο λαός.

✅Σταματήστε ορισμένοι και ορισμένες να μιλάτε για «καρέκλες», για το τι ψηφίζαμε «χθες» ή «προχθές» και αντίστοιχα τέτοια σενάρια χωρίς να μας γνωρίζετε. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. Μας ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών μας όπως και των δικών σας. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΣ για το πολιτικό αυτό εγχείρημα.
✅Ναι, ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ, σύντομα θα τελειώσουμε αυτόν τον κακό ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ που ζούμε και η χαρά και η λάμψη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ για τα καλά!
✅Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

👉Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !

Με εκτίμηση,
Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”

Αφήστε μια απάντηση