Εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη: “Η θέση της γυναίκας σήμερα”

Εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη: “Η θέση της γυναίκας σήμερα”

Τον δυναμικό ρόλο των γυναικών στην ελληνική κοινωνία και τις προοπτικές για την περαιτέρω ενδυνάμωσή του θα αναδείξει ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στις 18.30 στο ξενοδοχείο «Panorama – Αστέρια» στο Πανόραμα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλήτριες η βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς Νόνη Δούνια και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Επίσης θα παραστούν και θα μιλήσουν γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε χώρους όπως η πολιτική, η τοπική αυτοδιοίκηση, το επιχειρείν και ο αθλητισμός: η πρόεδρος του τμήματος Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Φανή Μπλιούμη, οι πρόεδροι της Τοπικής Κοινότητας Πανοράματος Χριστίνα Χατζηφιλιππίδου και Αγίας Παρασκευής Μαρία Τσιουβάκα – Τζιώλα, η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Θέρμης της ΝΔ Βασιλική Κωστοπούλου, η πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αετός Βασιλικών Όλγα Γιαννιού και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θερμαϊκού Ευτυχία Ζαριφέ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι δήμαρχοι Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Θερμαϊκού Γεώργιος Τσαμασλής, καθώς και ο πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Πυλαίας – Χορτιάτη Λάμπρος Γατσώρης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Αφήστε μια απάντηση