“Εισαγγελική εντολή υποχρέωσε τον κ. Τσαμασλή να παραδώσει τα έγγραφα για το έργο στην οδό Δημοκρατίας”

“Εισαγγελική εντολή υποχρέωσε τον κ. Τσαμασλή να παραδώσει τα έγγραφα για το έργο στην οδό Δημοκρατίας”

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως υπήρξε εισαγγελική εντολή προς τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, προκειμένου ο τελευταίος να παραδώσει τα έγγραφα για την ανάπλαση της οδού Δημοκρατίας, στην Περαία, εξέδωσε η “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Μετά την ανεξήγητη στάση-άρνηση του κ. Τσαμασλή να χορηγήσει τα παραδοτέα έγγραφα για τις “Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης” της οδού Δημοκρατίας στην Περαία (πρόκειται για μια απευθείας ανάθεση Δημάρχου δαπάνης 24.800,00€ σε ιδιωτική εταιρία) και παρά την δέσμευσή του πως θα το πράξει, εντολή του εισαγγελέα τον υποχρέωσε να το κάνει!

Με ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ (επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο) ο νυν δήμαρχος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να πράξει τα δέοντα!

Ως παράταξη «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία» είμαστε κατά των εισαγγελικών μέτρων και υπέρ της συνεννόησης, όμως, όταν εκλείπει η τελευταία, ο δρόμος του εισαγγελέα μετατρέπεται σε μονόδρομο, κάτι για το οποίο τον είχαμε δημόσια ενημερώσει.

Αισίως συμπληρώθηκαν 181 ημέρες καθυστέρησης για μια διαδικασία για την οποία απαιτείται το πολύ ένα 20ήμερο.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

-Γιατί έπρεπε να μπούμε σε εισαγγελική διαδικασία για να πάρουμε ενημέρωση;

-Έχει κάτι να κρύψει η διοίκηση;

-Τι γίνεται και τι ΔΕΝ γίνεται με την ανάπλαση της οδού Δημοκρατίας;

Μια παροιμία λέει «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»… Ο κ. Τσαμασλής τι έχει να φοβηθεί και καθυστέρησε 6 ολόκληρους μήνες να παραδώσει τα έγγραφα (τα οποία χωρίς την εισαγγελική παρέμβαση το πιθανότερο είναι πως δεν θα τα παρέδιδε ποτέ);

Ενημερώνουμε τον κ. Τσαμασλή για άλλη μία φορά πως ό,τι γίνεται στον Δήμο, οι συμπολίτες μας θα το μαθαίνουν, είτε του αρέσει, είτε όχι!…”

Αφήστε μια απάντηση